Már a babaszobát rendezgetik George Clooney-ék?

Forrás: AFP/Mike Coppola -
babaszoba baba terhesség George Clooney gyermek Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb hírek röppentek fel arról, hogy Amal Clooney várandós. Ezúttal az adott okot a találgatásra, hogy a sztárpár hatalmas felújításokba kezdett angliai birtokán, az átalakítás során pedig kiemelt figyelmet szentelnek egy hatalmas babaszoba kialakítására. 

Nehezen jön össze a baba a sztárpárnál: már többször lehetett arról hallani, hogy Amal Clooney soványsága, valamint George Clooney kora akadályozzák első közös gyermekük megfogantatását, most azonban egyre biztatóbb jelek érkeznek felőlük.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Amal és George ugyanis hirtelen úgy döntöttek, felújítják anglilai, Berkshire-ben található birtokukat, melybe egy hatalmas baba-szárny kialakítását is kérték - mindez pedig a pár egy közeli barátja szerint potom 2 millió dollárba fog kerülni nekik. A forrás az In Touch magazinnak továbbá azt is elmondta, hogy George Clooney szeretne mindent megadni leendő gyermekének, így a baba-szárnyban a hatalmas babaszoba mellett állítólag helyet kap majd két játszószoba és egy gyerekkönyvtár is. A tervezésre pedig az egyik leghíresebb Los Angeles-i babaszoba tervezőt, Naomi Alont kérték fel.

Nem is csoda tehát, hogy újra elindultak a találgatások azzal kapcsolatban, vajon Amal Clooney állapotos-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.