Az agy nélkül született kisfiú a szeretlek szót gyakorolja - Videó!

agy betegség szeretlek Jaxon Buell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél koponyával és agy nélkül született baba, Jaxon Buell most ünnepelte első születésnapját. Sok internetező osztotta meg véleményét a kisfiúról, aki annak ellenére, hogy az orvosok pár napot jósoltak neki, már beszélni tanul.

A kis Jaxon szülei videóra vették, ahogy a beszédet gyakorló fiúcska próbálja kimondani, hogy I love you, azaz szeretlek.

A szülők sok-sok bátorító üzenetet kapnak, rengetegen szurkolnak a kisfiúnak. Múlt héten a gyerek első helló-jáért is odavolt a világ, és mikor megmutatták, hogyan sétál, szintén több ezren örültek a sikernek. Íme, a szívmelengető videó!

"A műtét előtt még simogatta a hasam, ő sem számított arra, hogy meg fog halni" - Igaz történethttp://www.life.hu/csalad/20151008-barbara-igaz-tortenete-27-hetes-kismama-maradt-egyedul-meghalt-a-parja.htmlBarbara 29 éves, és ha minden jól megy, a mai napon egy gyönyörű kislánynak fog életet adni. A babavárás csodálatos és örömteli pillanatát azonban egy tragédia árnyékolja be: Barbi 27 hetes terhes volt, amikor párja, a kislány apukája elhunyt.CsaládOrigoDráma! Zámbó Jimmy üzent a fiának a túlvilágról?http://www.life.hu/csalad/20151009-zambo-jimmy-uzent-a-fianak-a-tulvilagrol.htmlZámbó Jimmy szellemét próbálta megidézni Hajdú Péter műsorában a legenda fia, Krisztián. Döbbenetes videó! CsaládRTLKLUBÚjabb fejlemények: Tovább harcol fiáért a Bora Boráról hazatért Patríciahttp://www.life.hu/csalad/20151007-tovabb-harcol-fiaert-a-bora-borarol-hazatert-patricia.htmlHárom éve húzódik Nyíri-Kovács Patrícia gyermekelhelyezési ügye. Júniusban kimondták, hogy az övé a kizárólagos gyermekfelügyeleti jog, és a kisfiú átköltözhet vele Bora Boráról Tahitire, azonban a francia-polinéz térséget továbbra sem hagyhatták el. Család--Láttál már ennyire édes pocakokat? Így festik ki a kismamák hasát!http://www.life.hu/csalad/20151007-kismamak-pocakjara-festenek-varazslatos-kepeket.htmlTündéri képeket találtunk az interneten, amelyeknek a különlegessége, hogy kismamák pocakjára festették őket. CsaládOrigoMi mindenre elég néhány csepp törékeny erő?http://www.life.hu/csalad/20151008-a-gezenguz-alapitvany-fotopalyazatot-hirdetett.htmlMég két hétig, október 20-ig vár olyan fotókat a 25 éves Gézengúz Alapítvány, amelyek bizonyítják, mi mindenre elég „néhány csepp törékeny erő”. Család--Ezért titkolták Oláh Gergőék a harmadik gyerek érkezéséthttp://www.life.hu/csalad/20151009-olah-gergoek-ezert-titkoltak-a-harmadik-gyerek-erkezeset.htmlOláh Gergőéknél november végén érkezik a harmadik gyerek. Gergő tündéri kislányával érkezett a Mokka stúdiójába, és arról beszélt, milyen érzés, hogy újra apai örömök elé néz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.