Dúl a viszály! Rémes, hogy Erzsébet királynő mit művel Katalin hercegnővel

Forrás: AFP/John Stillwell -
Erzsébet királynő anyós család Katalin hercegné Charlotte Elizabeth Diana anyós-meny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég adott életet a kis Saroltának, máris nyugtalanító információk láttak napvilágot.

Sok pletyka röppent fel a kezdetek óta Erzsébet királynő és Katalin hercegnő kapcsolatáról. A fáma szerint túltesz a hétköznapi életben sem ritka anyós-meny viszályon az, ami kettejük viszonyát jellemzi. Természetesen nem tekinthető ritkának, hogy a királyi család életébe belecsöppenő civil beilleszkedését különféle utasításokkal szeretnék „segíteni”, elég csak a legendás Sissi hercegnő nehéz sorsát felidézni. Az angol uralkodó eddig beleszólt Katalin hajviseletébe, ruhaviseletébe, sőt, még a kis György herceg nevelésébe is. Nem csoda hát, ha Katalin és Vilmos távol a Kensigton-palotától keresi a boldogságot.

Forrás: AFP/John Stillwell

Azonban az uralkodóház keze minden hova elér. A Life&Style magazin értesülései szerint, noha Katalin hercegnő csak alig 3 hete szülte meg kislányát, Saroltát, máris üzent neki Erzsébet. A királynő ugyanis azt szeretné, ha Katalin viharos gyorsasággal munkába állna. A lap úgy tudja, hogy Erzsébet azt szeretné, ha Katalin már a jövő héttől vállalna nyilvános szerepléseket, és újra foglalkozna a hivatalos ügyekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.