Megszületett Milla Jovovich második gyereke

Forrás: AFP -
modell Milla Jovovich Születés Paul W.S. Anderson kislány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán megszületett a híres modell második gyereke. A kislány a Dashiel nevet kapta.

2014. augusztusában jelentette be a babavárás hírét Milla Jovovich és párja, Paul W. S. Anderson. A pici április 1-jén hajnali 5:45-kor jött világra. Egyelőre csak annyit árultak el, hogy mindketten jól vannak, és nagyon boldogok. A pár 2009-ben házasodott össze, és van már egy 7 éves kislányuk. Gratulálunk nekik!

Forrás: AFP

Megszakad a szívünk ettől a fotótól! Fegyvernek hitte a kislány a fotós kameráját!http://www.life.hu/news/20150401-osman-sagirli-fotos-kamerajat-fegyvernek-nezte-egy-szir-kislany-a-menekulttarborban.htmlVírusként terjed a fotó a szír kisgyerekről, aki egy fotós kameráját összetévesztette egy fegyverrel: felemelte a kezeit és megadta magát.News--Így úszta meg a nemi erőszakot a budapesti nőhttp://www.life.hu/news/20150401-budapesten-akartak-megeroszakolni-egy-not-akinek-vegul-sikerult-elmenekulni.htmlAutóba tuszkolták és meg akarták erőszakolni a gyanútlanul sétálgató nőt, akit Budapesten, a Szerecsen utcában támadott meg egy férfi.News--Újabb titok látott napvilágot Michael Jacksonrólhttp://www.life.hu/news/20150401-michael-jackson-enekesrol-ujabb-titok-derult-ki-russel-crowet-hivogatta-telefonon.htmlDöbbenetes titokra derült fény a napokban a halott popsztárról: Russel Crowe egy interjúban mesélt arról, hogy Michael Jackson évekig telefonbetyárkodott vele, hotelekben hívogatta őt. Pedig személyesen soha nem találkoztak.NewsAFPDöbbenetes! Női ruhákat terveztek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20150401-ferfiaknak-terveztek-noi-ruhakat.htmlTi is szeretitek a kényelmes és laza boyfriend és over-size ruhákat? Ne lepődjetek meg, ha a pasik pedig hamarosan girlfriend darabokba bújnak.TrendAFPMihalik Enikő mellbimbója újabb magazint hódított meghttp://www.life.hu/trend/20150401-mihalik-eniko-modell-ujra-mellbimbot-villantott.htmlEzúttal a francia Numéro magazin áprilisi számának divatanyagára kérték fel Mihalik Enikőt. Az eredmény szuper lett: szexi, igazán forró nyári képek készültek.Trend--Húsvéti lakoma hús nélkül? Miért ne? Íme 3 vegán finomság, amit imádni fogsz!http://www.life.hu/ez-zsir/20150331-vegan-husveti-receptek-stohr-greta-vegan-szakacsno-kedvencei.htmlEl tudod képzelni a húsvétot sonka és tojás nélkül? Ha idén valami másra, egészségesre, húsmentesre vágysz, a következő 3 receptért rajongani fogsz az év többi napján is!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.