Szavazz és döntsd el te, ki az ország legaranyosabb gyümölcs- és zöldségimádó gyereke

nyeremény szavazás család zöldség gyümölcs gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban meghirdetett "Keressük az ország legédesebb gyümölcs- és zöldségimádó kiskölykét!" című felhívásunkra számos tündéri fotó érkezett. A szerkesztőség kiválasztotta a tíz legaranyosabb fotót, amelyek közül egy nyerheti meg az értékes EuJuicers zöldség- és gyümölcsprést. Szavazz a kedvencedre és segítsd hozzá a nyereményhez!

Figyelem, egy nap csak egyszer szavazhatsz. Szavazni 2014. október 28-ig lehet. Eredményhirdetés: 2014. október 29.

Szavazatok megtekintése

Keressük az ország legédesebb, gyümölcs- és zöldségimádó kiskölykét! http://www.life.hu/csalad/20140922-gyumolcsevo-gyerekek-fotoit-varjuk-az-eujuicer-gyumolcspres-nyeremenyert.htmlA te kisfiad vagy kislányod is rajong a gyümölcsért, zöldségért? Imád almát vagy répát rágcsálni, banánt majszolni, szőlőt szemezni? Örökíts meg egy ilyen pillanatot, küldd el nekünk és szállj ringbe az értékes nyereményért!Család--A gyerekek helytelen táplálkozása akár daganatos betegséghez is vezethethttp://www.life.hu/csalad/20141001-a-gyerekkori-helytelen-taplalkozas-felnottkorra-es-olyan-kronikus-betegsegek-kialakulasahoz.htmlUgye te is hallottad már a következő mondatokat: "Ha néha hamburgert eszik, attól még nem lesz semmi baja a gyereknek!" vagy hogy "Jól van, kisfiam, itt a chips, legalább csöndben maradsz egy kicsit!". A felelőtlen szülők talán nem is gondolják, mekkora károkat okoznak a helytelen táplálkozási szokásaikkal a gyerekeiknek. CsaládOrigoEleget iszik a gyereked?http://www.life.hu/csalad/20140626-megfelelo-folyadekfogyasztas-gyerekkorban.htmlMivel a gyerekek testének víztartalma valamivel nagyobb, mint a felnőtteké, a megfelelő hidratáltság esetükben rendkívül fontos a testi fejlődésük és a tanulási teljesítményük szempontjából.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.