Fél éve meghalt, de még nem temették el Csala Zsuzsát

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
temetés Csala Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A februárban elhunyt Csala Zsuzsa és néhány héttel korábban távozó nővére hamvait még mindig nem temette el a család, annak ellenére, hogy a sír meg van, sőt a nevük is szerepel már a sírkövön - írja a Hír24.  

"Még csak el sem sirathattam rendesen Zsuzsikát. Először azt mondták a rokonok, várjuk meg a jó időt, hogy a húgom és a nővérem hamvait elhelyezhessük a családi sírban itt, Dunaalmáson. Volt azóta rossz idő is, jó idő is, de a temetésről még mindig semmit nem tudok. Pedig én vagyok az utolsó hármunk közül… Sajnos a két testvérem néhány héten belül, szinte egyszerre halt meg, és én még el sem tudtam siratni őket rendesen, bár a nevük már fel van vésve a sírkőre. A faluban állandóan azt kérdezik tőlem az ismerősök, barátok, mikor lesz már a temetés, hogy végső búcsút vehessünk Zsuzsikától és a másik nővéremtől, Mártitól" - mondta a Best magazinnak Csala Csilla.

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Elhunyt Csala Zsuzsa - A Jászai Mari-díjas színésznő 81 éves volthttp://www.life.hu/kult/20140222-81-evesen-elhunyt-csala-zsuzsa.htmlMeghalt Csala Zsuzsa Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész - közölték a Vidám Színpad vezetői szombaton. A színésznő életének 81. életévében hunyt el - olvasható a Böröndi Tamás, a Vidámszínpad ügyvezetője és Straub Dezső művészeti vezető által jegyzett közleményben. Csala Zsuzsát a Vidám Színpad saját halottjának tekinti.KultNyomorog Csala Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20130624-csala-zsuzsa-magyar-szineszno-nem-tud-megelni-nyugdijabol-rajongoi-segitenek.htmlRajongói segítsége nélkül gyakorlatilag éhen halna Csala Zsuzsa, aki havonta 37 ezer forintból kellene, hogy fenntartsa magát. A népszerű komika már azt sem bánná, ha meghalna. TV + BulvárTúladagolta a gyógyszereit Csala Zsuzsahttp://www.life.hu/drlife/20130114-tuladagolta-a-gyogyszereit-csala-zsuzsa-komika.htmlTúl sok gyógyszert vett be Csala Zsuzsa. A komika rosszul lett, mert nem volt hajlandó orvost hívni.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.