Milyen cuki is az, amikor az egyik Beckham gyerek cipeli a másikat

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Adriano/X17online.Com -
Brooklyn Beckham fotó család házassági évforduló Harper Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy is lehetne jobban indítani a napot, mint egy cuki fotóval. Harper Beckham amúgy is az egyik kedvenc celebgyerekünk. Imádjuk azokat a fotókat, amelyeken szinte az ujja köré csavarja édesapját, David Beckhamet. Nem gondoltuk, hogy van, ami még ennél is édesebb.

Nevezetesen az, amikor a bátyja, Brooklyn cipeli a karjaiban a hároméves csöppséget az utcán. A két testvér között 12 év korkülönbség van, nem csoda, ha a hugica második apjaként tekint a bátyjára, bár valószínűleg kettejük kapcsolata sokkal erősebb lesz, mint az apa-lány viszony.

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Adriano/X17online.Com

David és Victoria Beckham egyébként most júliusban ünnepelték 15. házassági évfordulójukat. Victoria ennek örömére egy retró fotót posztolt a közösségi oldalára. Sőt, azt is megmutatta, milyen ruhában volt, amikor először randizott a jövendő férjével. Victoria Beckham nemcsak ezt ünnepelhette idén, hanem a negyvenedik születésnapját is - akkor megmutattuk, hogyan változott a stílusa az évek során.

/1404/_gy_l2014416151740Victoria Beckham ikon és készhttp://www.life.hu/news/20140727-victoria-beckham-david-beckham-felesege-divattervezo.htmlEgykori sztárfutballista férjét kísérte el a minap Santa Monicában egy edzőterembe a stílusikon, és hiába a sapka alá rejtett arc, minden szem rászegeződött. Mint mindig, mindenhol, ahol Victoria és családja megjelenik. News--Arannyal öntötték nyakon a Beckham-fiúkat – szó szerint!http://www.life.hu/news/20140718-david-beckhamet-arannyal-ontottek-nyakon-a-nickeloden-kids-choice-dijatadojan.htmlDavid Beckham és fiai, Romeo és Cruz is kapott abból az aranyszínű löttyből, amellyel a csütörtök esti Nickelodeon Kid's Choice díjátadójának szervezői kedveskedtek az egykori sztárfutballistának.News--David Beckham csúnyácska kisfiú volthttp://www.life.hu/csalad/20140618-david-beckham-egykori-sztarfocista-gyerekkori-fotot-posztolt-edesapjaval-facebook-oldalara.htmlGyerekkori fotót töltött fel magáról közösségi oldalára az egykori sztárfocista (aki egyébként a minap megemlítette, hogy a visszatérés is megfordult a fejében.) Rá sem ismertünk a szexi hírességre!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.