Vajna Timi chipendale-fiú vetkőzés Andy Vajna Magic Mike XXL Kelemen Henrietta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége, Vajna Timi húga és Kelemen Henrietta társaságában legeltette a szemeit az izmos férfitesteken.

Vajna Timi Las Vegasban már látott chippendale show-t, és annyira élvezte, hogy a barátnőivel legalább harmincszor megnézte. Ezúttal Timi nem szórakozóhelyen, hanem a moziban, a Magic Mike XXL vetítésén élvezte a tökéletes férfitestek vonaglását.

„Láttam körülbelül ezerszer az első részt, és élőben is láttam a show-t Las Vegasban" – nevetett Timi.

Rékasi Károly súlyos balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/bulvar/20150630-rekasi-karoly-szinesz-sulyos-balesetet-szenvedett-es-egy-budapesti-korhazban-apoljak.htmlMotorbaleset érte Rékasi Károlyt. A színészt a budapesti Honvéd kórházba szállították.TV + Bulvár--Közösségi oldalán keres keresztszülőket Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-vajna-timea-andy-vajna-felesege-keresztszuloket-keres-kutyusanak.htmlAndy Vajna felesége közösségi oldalán kérte rajongói segítségét, hogy az új családtagnak nevet keressenek.TV + Bulvár--Hihetetlen luxus! Így nyaral Zimány Lindahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-zimany-linda-modell-luxuskorulmenyek-kozott-nyaralt-es-megmutatta-dekoltazsat-egy-koktel.htmlA modell szexi bikiniben, egy hatalmas koktél társaságában élvezte a napsütést, természetesen luxuskörülmények között.TV + Bulvár--BulvárRap Hegyi Rolival: "Schobert Norbi egy poéta, akkor is szeretné, ha meghízna a Réka"http://www.life.hu/bulvar/20150701-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-schobert-norbi-rubint-reka-berki-natasa-zselyke-majka-keresztes-ildiko.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett celebhírei.TV + BulvárOrigoKarcsú derékkal várja ötvenedik születésnapját Csomor Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150630-karcsu-derekkal-varja-otvenedik-szuletesnapjat-csomor-csilla.htmlCsodásan néz ki Csomor Csilla. Bár nemrégiben néhány epizód erejéig visszatért a Barátok közt kulisszái közé, a színésznő nem keresi a rivaldafényt. De valamit mindig tervez és mindig kitűz valami célt maga elé!TV + Bulvár--Újabb fordulat Bálint Antónia és Sarka Kata ügyében - Frabato: "Toncsi járt nálam"http://www.life.hu/bulvar/20150630-frabato-mestermagus-allitja-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-jart-nala.htmlFrabato mestermágus nem titkolja, hogy Bálint Antónia járt már nála, annak ellenére, hogy az egykori szépségkirálynő tagadta mindezt. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.