Féktelenül tombolt Palvin Barbara

parti Palvin Barbara Palvin Barbi Los Angeles Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon merész videókat tett közzé a szépséges modell.

A kislányos szépségű lány meglepő videókat tett közzé az Instagram-oldalán. Mint arról hírt adtunk, valamelyik este Zimány Lindával mulatott Los Angeles felett. Most pedig olyan videókat tett közzé a világhírű modellünk, melyeken éppen utolsó Los Angeles-i napjait ünnepli a barátaival, ugyanis nem sokkal később már utazott is tovább Párizsba.

Forrás: AFP

Azonban a buliról videók is készültek, amiken a csöppet sem szende lány tombolását láthatjuk. Barbi hol váratlanul megnyalja egy barátja arcát, máskor pedig bemutat, majd a szájába veszi a középső ujját. Ha kíváncsi vagy, miként zúzott az éjszakában a lány, akkor kattints IDE, IDE és IDE!

X-Faktorossal kavar Palvin Barbi?http://www.life.hu/bulvar/20141206-palvin-barbi-az-x-faktor-spoon-zenekaranak-mikijevel-bulizott.htmlMarcit és Barbarát szombaton látták összegabalyodni az egyik belvárosi szórakozóhelyen. Sőt, a topmodell és Miki egy taxiba szállt be.TV + Bulvár--Palvin Barbit újabb pasival kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/bulvar/20140920-eder-krisztian-azaz-sp-es-palvin-barbi-a-new-york-i-the-weekend-egyuttes-koncertjen-buliztak-egyutt.htmlÉder Krisztián, alias SP Palvin Barbarával fotózkodott, ami fel is töltött az Instagramjára "weekend love" címmel.TV + Bulvár--Palvin Barbi vallomása: "Jó lenne már egy pasi!"http://www.life.hu/bulvar/20140612-palvin-barbara-topmodell-magyar-pasira-vagyik.htmlVele egykorú barátaival mulatott a VIVA Comet-gálán a világhírű topmodellünk, Palvin Barbara, aki pár hete még Cannes-ban világsztárok társaságát élvezte. Bár a fiatal lány látszólag boldog és gondtalan, egy laza beszélgetés során elárulta, hogy a szíve néha szomorú, szerelemre vágyik.TV + Bulvár--Palvin Barbi bevállalós képet posztolthttp://www.life.hu/bulvar/20140523-palvin-barbi-modell-bevallalos-kepet-posztolt-ahol-eppen-a-laba-koze-nyul.htmlA világhírű magyar modell éppen Cannes-ban parádézik szakmabeli barátnőivel, akikkel vicces képet posztolt.TV + Bulvár--Palvin Barbi már Cannes-ban csinálja a fesztiválthttp://www.life.hu/bulvar/20140521-palvin-barbara-magyar-szupermodell-es-vajna-timea-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalon-bulizott-egyutt.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Palvin Barbi magyar modell is jelen lesz Cannes-ban, ahová az egyik legnagyobb kozmetikai márka szépségnagyköveteként érkezik. A csinos modell a fesztivál hetedik estéjén együtt bulizott többek között Vajna Tímeával, akivel közös fotót is készítettek egy világsztár társaságában.TV + Bulvár--Így ébred Palvin Barbarahttp://www.life.hu/bulvar/20140210-palvin-barbara-magyar-szupermodell-instagramjara-postolta-selfie-jet.htmlA modell reggel is káprázatosan néz ki, és biztosan remekül is érzi magát a napfényben sütkérezve. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.