Hú, de hideg lehetett a teremben, ahol Sarka Kata edzett

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sarka Kata mellbimbó edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata egy napra sem áll le az edzéssel, hiszen közeledik a verseny, amin megméretteti magát. Azonban ma mutatott egy kis extrát is a rajongóknak. 

Valószínűleg nagyon hideg lehetett, amikor Kata a fényképet készítette, ez pedig a rajongóinak is feltűnt, és perceken belül kommentálni kezdték a fotót.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Nemrég smink nélküli edzős szelfit posztolt, amin követői szintén elcsodálkoztak. Mindenesetre bomba formában van, és biztos, hogy nagy sikere lesz majd a versenyen, ahol nagyobb bugyiban áll majd színpadra, mint a többi versenyző.

Sosem látott fotókon Aleska Diamondhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-aleska-diamond-egykori-pornoszineszno-sosem-latott-fotokat-mutatott-magarol-a-fem3cafe-adasaban.htmlAz egykori pornószínésznő, megmutatta gyermekkori fotóit, így megleshettük, hogyan nézett ki kislány és tinikorában Aleska.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSzakított és hazaköltözött Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-szakitott-es-hazakoltozott-romabol-dj-seherezade.htmlEgyre gyakrabban látni itthon Seherezádét, akinek „bázisa” a külföldi dj turnékhoz eddig Róma volt. A szőke bombázó nem csak új munkája miatt tölt egyre több időt a fővárosban, lezárult egy korszak az életében.TV + BulvárOrigoBaukó Éva beszólt Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-bauko-eva-az-rtl-klub-valovilag-egykori-szereploje-beszolt-berki-krisztiannak-a-tv2-eden-hotel.htmlÉva dühödten reagált Berki Krisztián azon kijelentésére, miszerint a nő csak egy eszköz, hogy a férfinak gyermeke lehessen.TV + Bulvár--Frei Tamás 100 milliót bukhat könyveinhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-frei-tamas-iro-egykori-musorvezeto-100-milliot-bukhat-ulpius-konyvkiado-bukasanak-kapcsan.htmlA múlt héten becsődölt Ulpius könyvkiadó bukásának legnagyobb vesztese Frei Tamás lehet.TV + Bulvár--Stohl András cégét vizsgálja az adóhatósághttp://www.life.hu/bulvar/20150401-stohl-andras-csaladi-cege-ellen-vegrehajtas-nav.htmlStohl Buci cégére vizsgálatot kért a NAV hátralékkezelési osztálya. 300 ezer forintos elmaradása van a színész családi vállalkozásának. TV + Bulvár--Nyugalmat kér zaklatóitól Gombos Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150331-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-nyugalmat-kert-zaklatoitol-mert-az-ujsagirok-nem-hagyjak-beken.htmlA TV2 műsorvezetője hétfőn adott életet második gyermekének. Gombos Edinát azóta folyamatosan keresik, ő pedig közösségi oldalán kért mindenkit, hagyják békén. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.