olimpiai bajnok Növényi Norbert börtön adócsalás bíróság vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai birkózóbajnok bajban van. Növényi Norbert egy adócsalási ügyben hetedrangú vádlott, de azt állítja, ártatlan.

Adócsalás miatt került bíróság elé kilencedmagával a sportoló. Növényi Norbert állítja, az ügy első számú gyanúsítottjával nem voltak közeli ismerősök – írja a hot!

Frizbi

„F. Tibor házában volt egy konditerem, oda jártam edzeni, de nem jártunk egy társaságba, szorosabb viszonyunk sem volt, míg fel nem kért a cége reklámarcának. Néha elkísértem Szlovákiába, ahol nem tudom, mi történt, de számlázási és könyvelési ügyekre nem volt rálátásom” – vallotta a bíróságon Növényi, aki azt állítja, ártatlan. Ettől függetlenül bajban van, mert ilyen ügyekben akár nyolc év börtönbüntetésre is ítélhetik az elkövetőket.

Hú, de hideg lehetett a teremben, ahol Sarka Kata edzhttp://www.life.hu/bulvar/20150402-sarka-katanak-atutott-a-mellbimboja.htmlSarka Kata egy napra sem áll le az edzéssel, hiszen közeledik a verseny, amin megméretteti magát. Azonban ma mutatott egy kis extrát is a rajongóknak. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu"Velünk van baj? A személyünkkel?" - Majka kiakadt, hogy nem játsszák a rádiók a dalaithttp://www.life.hu/bulvar/20150402-majka-dalait-nem-jatsszak-a-radiok-ezert-kiakadt.htmlMajka a Facebookon osztotta meg sérelmeit, amiatt, hogy nem játsszák zenéit a rádiók. A rappert nagyon bántja, hogy mellőzik, és ráadásul a jogdíjakat is szívesen fogadná. TV + Bulvár--Sosem látott fotókon Aleska Diamondhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-aleska-diamond-egykori-pornoszineszno-sosem-latott-fotokat-mutatott-magarol-a-fem3cafe-adasaban.htmlAz egykori pornószínésznő, megmutatta gyermekkori fotóit, így megleshettük, hogyan nézett ki kislány és tinikorában Aleska.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huA Jimmy Hotelben fog főzni Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-zambo-jimmyrol-elnevezett-hotelben-akar-dolgozni-zambo-krisztian.htmlZámbó Krisztián szakácsiskolába szeretne járni, hogy az éneklés mellett a Jimmy Hotel séfje is lehessen. TV + BulvárRTLKLUBVendéglátósnak állt az X-faktoros Csordás Ákoshttp://www.life.hu/bulvar/20150331--vendeglatosnak-allt-az-x-faktoros-csordas-akos-aki-pultozik-egy-barban.htmlCsordás Ákos, a 2013-as X-Faktor felfedezettje úgy döntött, hogy énekesi karrierje mellett a vendéglátásba is belekóstol. Már egy éve dolgozik pultosként.TV + BulvárOrigoKözös otthonukat csinosítja a Pikali-Rékasi pároshttp://www.life.hu/bulvar/20150401-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-kozos-otthonukat-csinositja.htmlVirágesővel készülnek a tavaszra közös otthonukban Pikali Gerda és Rékasi Károly – az erről árulkodó fotót a Barátok közt sztárja osztotta meg rajongóival a közösségi oldalán. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.