Magyarországon kezd új életet Peter Srámek

Forrás: -TV2 -
TV2 Peter Srámek Rising Star Magyarország költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Starból megismert, Szlovákiában élő fiú úgy döntött, a tehetségkutatóban elért sikere után Magyarországra költözik.

Ahogy a Life.hu is megírta, Peter Srámek a harmadik helyen végzett a Rising Starban. A hazánkban nagy népszerűségnek örvendő énekes úgy döntött, a fellépések miatt hátrahagyja régi otthonát és új életet kezd – írja a Bors.

Forrás: -TV2

„Fantasztikusan éreztem magam Budapesten, olyan volt számomra, mint egy álom. Az elején féltem, hogyan fogadnak majd, hiszen a nyelvet is alig beszélem, de meglepődtem és boldog voltam, amiért mindenki szeretettel és támogatással fordult felém. Soha senki nem éreztette velem, hogy én nem tartozom oda" – magyarázta a fiú, akinek már most vannak lekötött fellépései Magyarországon.

„A karrieremet elsősorban Magyarországon képzelem el, hiszen be kell bizonyítanom a magyar közönségnek, hogy rászolgáltam erre a szép helyezésre. A fő célom most, hogy megtanuljam tisztességesen a magyar nyelvet, utána szeretnék Magyarországra költözni" – magyarázta Peter, aki tisztában van vele, hogy családja nem tud vele tartani, de úgy érzi, egyedül is helyt fog tudni állni hazánkban.

Peter kapcsolata véget ért

Ahogy a Life.hu megírta, Peter Srámek kapcsolata nem bírta ki a távolságot, és vége lett a kilenc hónapja tartó románcnak.

Technikai baki csúszott a Rising Starba - Peter Srámek rajongói bundát kiáltottakhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-technikai-baki-csuszott-a-rising-starba-peter-sramek-rajongoi-kiakadtak.htmlBundával gyanúsították a Rising Star készítőit Peter Srámek szavazói, de kiderült, nem erről van szó. A TV2 sajtóközleményben tisztázta az ügyet. TV + BulvárOrigoRising Star: szétesett Peter Srámekhttp://www.origo.hu/teve/20150130-rising-star-szetesett-peter-sramek.htmlA Rising Star szlovák versenyzője, Peter Srámek a legutóbbi adásban a legmagasabb százalékkal jutott tovább a versenyben, de közben magánéleti gondokkal is küzd. TV2-s forrásunk szerint összeomlott, képtelen volt a próbára koncentrálni, ráadásul tovább nehezíti helyzetét, hogy vizsgaidőszaka van, amire készülnie kell a műsor mellett.TévéRising Star: Peter Srámek barátnője nagyon féltékeny sikert sikerre halmozó szerelmérehttp://www.life.hu/bulvar/20150109-peter-sramek-baratnoje-nagyon-feltekeny-a-rising-star-enekesere.htmlPeter Srámeknek kilenc hónapja van barátnője, de a lány nem jön el a Rising Star élő adásaira. Vajon megváltoztatja-e a fiú sikere a pár életét?TV + Bulvár--Íme, az elképesztő lista: kiderült, mennyibe kerül a Rising Star döntőseinek koncertjehttp://www.life.hu/bulvar/20150219-felorankent-200-ezerbe-kerul-a-rising-star-nyertesenek-varhegyi-lucas-palmiranak-a-koncertje.htmlAlig ért véget a TV2 tehetségkutató versenye, máris a piacra kerültek a versenyzők. Hatalmas árkülönbségekkel rendelhetők az új kedvencek.TV + Bulvár--17 millió voks érkezett a Rising Star alatthttp://www.origo.hu/teve/20150216-17-millio-voks-erkezett-a-rising-star-alatt.htmlAlig ért véget a TV2 tehetségkutató versenye, máris a piacra kerültek a versenyzők. Hatalmas árkülönbségekkel rendelhetők az új kedvencek.TV + BulvárKárász Robi mozitulajdonos letthttp://www.life.hu/bulvar/20150226-karasz-robi-mozi-tulajdonos-lett-a-vorosmarty-mozit-uzemelteti-es-ujitja-fel.htmlAz egykori Vörösmarty mozi új üzemeltetőhöz került. A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány működtetheti tovább a 2014 márciusában bezárt egykori patinás intézményt, az alapítvány pedig Kárász Róberté, melynek alapítója Törőcsik Mari. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.