Micsoda combok, micsoda szerkó - Sarka Kata rátalált az igazira?

Sarka Kata fürdőruha villantás erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Léber Barbara fantasztikus alkotását öltötte magára Kata, és amilyen átlátszó a rafinált darab, olyan  ultravékony és dögös benne a lány. Lehet irigykedni..... 

A pikáns öltözetet instagramján leltük a kétgyerekes anyukának, aki be kell látnunk, profi módon szelfizik. Nem tudjuk, más hogy is van vele, de ezt nekünk még gyakorolni kell...hogy test és arc, sőt még a körömcipő is rajta legyen a tükör előtt villantott fotón. Tény, neki jól megy. És jól is áll a dolog.

Íme a fotó, ami biztosan megdobogtatja majd a férfiszíveket:

Forrás: Instagram/Kata Sarka

Kata persze nem először és gyanítjuk nem is utoljára vetkőzött (öltözött) a nagyvilágnak. Többször mutattuk meg mi is Kata formás külsejét. Például itt is akadt egy világraszóló villantás. Itt meg fekete tüllben - tollban hevert - az meg kiverte a biztosítékot nála, hogy bizony visszaéltek fotóival. Galád módon egy hölgy elorozta és profilképnek használta a közösségi adatlapján az egyiket. Ejnye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.