Ilyen még nem volt! Alföldi Róbert kiesett versenyzőit szembesítették a nézői szavazatokkal

Forrás: Margitay Klára / Life.hu -
szavazatarány finálé X-Faktor szavazás szavazat X-Faktor 2014 döntő kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alföldi Róbert az egyedüli mentor, akinek még két versenyzője is megnyerheti az X-Faktort. Borbély Ricsi, Szabó Ricsi - a már kiesett fiúk - és Alföldi Róbert a Life.hu jelenlétében szembesült azzal, hogy melyik adásban, melyikük hol végzett a nézői szavazatok szerint.

Érdekes, hogy Szabó Ricsi volt az élbolyban és a sereghajtók között is, míg Borbély Ricsi szinte mindig a középmezőnyben végzett. Azt is megtudtuk, hogy a Szabó-Borbély párbaj során, Szabó kapott egy picivel több szavazatot. Tehát ha a mentorok nem tudtak volna dönteni, és borítékra került volna sor, ő jutott volna tovább. De a mentorok döntése szerint Borbély folytathatta a versenyt, ahol a hetedik adásig is eljutott.

Forrás: Margitay Klára / Life.hu

Alföldi Róbert elcsodálkozott, hogy Szabó Ricsi a lírai dalokkal került az élmezőnyben: az első és a harmadik adásban egyaránt a harmadik helyen végzett. A mentor azon is megdöbbent, hogy Borbély Ricsi Kiss-dalát a nézők nem érezték annyira erősnek, mint a mentorok.

Forrás: Margitay Klára / Life.hu

Mindannyian pozitívumként értékelték, hogy Borbély Ricsitől nem pártoltak el a nézők, akik letették mellette a voksukat, valószínűleg állandó szavazói maradtak.

Szabó Ricsi arról beszélt, hogy amikor színpadra állnak, nem mérlegelnek, hogy hanyadik helyen lehetnek. Borbély Ricsi úgy véli, az előadásnál sokkal fontosabb a nézőknek a szimpátia. "A pacekre, az imidzsre szavaznak" - mosolygott.

Forrás: Margitay Klára / Life.hu
Sehol nem látható fotók, exkluzív nyilatkozatok - Gyere velünk az X-Faktor-finálé kulisszái mögé!http://www.life.hu/bulvar/percrolpercre/20141220-elo-tudositas-az-x-faktor-2014-finale-backstage-bol.htmlNégyen maradtak. Négyen küzdenek azért, hogy vasárnap valamelyikük megnyerje az X-Faktort. Szombaton egy közülük búcsúzik. Párbaj nélkül. Mert ma már csak az számít, a nézők kire szavaznak. A Life.hu a finálé hétvégéjén is végig ott van a kulisszák mögött. Sehol nem látott fotók, színpadra lépés előtti nyilatkozatok, meglepetések - kövess bennünket percről percre. Cikkünk az élő show kezdetéig folyamatosan frissül.Percről percre--X-Faktor kampánypárbaj: Nagy Ricsi az érte epekedő tinilányok miatt is nyerhetne, de...http://www.life.hu/bulvar/20141220-x-faktor-2014-finale-hetvegen-szabo-richard-kampanyol-nagy-ricsi-mellett-a-szombati-elo-show-elott.htmlElérkezett az X-Faktor 2014 fináléja. A négy versenyben lévő énekes mellett egy-egy kiesett társuk kampányol. Nagy Ricsi mellett Szabó Richárd érvel. A Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktor jegyében telik. Belógunk a kulisszák mögé, eláruljuk, mit csinálnak a legfeszültebb pillanatokban a versenyzők és a mentorok, megmutatunk mindent, amit amúgy nem láthatsz.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huX-Faktor kampánypárbaj: Andelic Jonathan a legyőzője mellett érvelhttp://www.life.hu/bulvar/20141220-x-faktor-2014-finale-hetvegen-andelic-jonathan-kampanyol-horanyi-juli-mellett-a-szombati-elo-show.htmlElérkezett az X-Faktor 2014 fináléja. A négy versenyben lévő énekes mellett egy-egy kiesett társuk kampányolt. Horányi Juli mellett Andelic Jonathan érvelt. A Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktor jegyében telik. Belógunk a kulisszák mögé, eláruljuk, mit csinálnak a legfeszültebb pillanatokban a versenyzők és a mentorok, megmutatunk mindent, amit amúgy nem láthatsz.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.