Hipochonder és diktátor költözik a ValóVilág-villába

RTL 2 VV Ádám valóságshow ValóVilág 7 VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két új játékossal többen laknak péntek estétől a ValóVilág-villában. Az új beköltözők: Ádám és Zsuzsa. 

VV Olivér és Majka a példaképe a ValóVilág-villájába ma este beköltöző Ádámnak. A srácról szintén a csatorna oldalán olvasgattunk: hipochonder és ennek megfelelően leginkább betegség esetén adná fel a játékot. Fontosnak tartja közölni magáról azt is, hogy általában egyszerre több csaja is van: "mert egy nő nem elég". Nos, erre kíváncsiak vagyunk, mert az előző szériákat követve általában a magukat nagy csajozógépnek tartó fiúk nem tudtak befűzni egy lányt sem a villában.

Forrás: RTL 2.

Szintén péntek este költözik be Zsuzsa is a villába. A kisgyerekes édesanya kifejezetten anyagi megfontolásokból jelentkezett a játékba. Az adatlapján az olvasható, hogy műsorvezető, de hogy hol és milyen műsort vezet arrról fogalmunk sincs. Saját bevallása szerint 50-60 kapcsolata volt, és azt is tudni lehet róla, hogy mások szerint diktátorként viselkedik.

Forrás: RTL 2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.