Smink nélkül a dzsungelben - Ismerd meg a Celeb vagyok...! sztárjainak valódi arcát

Novák Angéla Szabó Zsófi Bódi Sylvi Celeb vagyok, ments ki innen! Krasznai Tünde Kruger Nemzeti Park Gáspár Bea Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője nem győzi eleget dicsérni a szereplőket, hogy milyen fantasztikusan néznek ki. Háááát..., a körülményekhez képest biztosan, de némelyiküket lehet, hogy nem ismernénk meg, ha festetlen arccal mennének el mellettünk az utcán. Celeb vagyokForrás: Celeb vagyok/Facebookmiddle 

Sok mindenre nem jó a Celeb vagyok, ments ki innen! műsora, de arra mindenképpen, hogy a szereplőket olyannak láthatjuk, amilyenek, vagy legalábbis úgy, ahogyan ritkán. Gondolunk itt a viselkedésükre, érdekes megfigyelni, hogy az éhezés, a hideg, a félelem és az összezártság mit hoz ki belőlük. Szabó Zsófi például biztosan veszített néhány rajongót az elmúlt napokban, az viszont vitathatatlan, hogy az ő arca a legvállalhatóbb smink nélkül is.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Így néz ki Zsófi interjúhoz sminkelve, van különbség, persze, de nem drámai az amortizáció.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bódi Sylvi retusálatlan testéről már írtunk, most nézzük az arcát. Hát, volt már jobb formában is a modell - sminkeletlen arccal, kialvatlanul egész biztosan ő sem lenne többezer férfi bálványa.

Forrás: RTL Klub

Így, fotózás előtt, azonban annál inkább. (Nem is csoda, hogy a nyuszis magazin újra felkérte, hogy dobja le a ruháit. Mint ahogyan valószínűleg a dzsungelben is rendezői utasításra úszkált pucéron hosszú perceken keresztül a folyóban).

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Krasznai Tünde arcára végig rá volt írva, hogy pokolian érzi magát a dzsungelben és ezt hangoztatta is eleget. Nos, már nem kell, szombaton este őt küldték haza a nézők. Smink nélkül Tünde megközelítőleg sem néz ki úgy, mint az X-Faktor színpadán, pedig ott sem tartozott a csinosabb lányok közé.

Forrás: RTL Klub

Szépnek ítt sem mondanánk, de magas, vékony alakja dekoratívvá és feltűnővé teszi a külsejét.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Úgy néz ki, mint a saját öreganyja, mondanánk - jogosan - a sminkeletlen arcú Gáspár Beára. Azt gondoltuk, hogy Győzike után a dzsungeltúra kész felüdülés lehet, de Bea arcát elnézve, tévedtünk.

Forrás: RTL Klub

Egy kis arcfestés Bea asszonnyal is csodákat művel, bár a dzsungelbeli kalandjait elnézve a külleme okozott neki a legkevesebb problémát.

Forrás: RTL Klub

Külön kategória a férfiból nővé operált transzszexuális Novák Angéla. Bár már ő is kiesett a műsorból, megmutatjuk, miként festett a szépségkellékei nélkül. Ő egyébként többször is beszélt arról, nagyon zavarja, hogy nem látja, miként fest smink és belőtt haj nélkül a képernyőn. Nos, pont úgy, mint egy férfi.

Forrás: RTL Klub

Angéla azért műszempillákkal és vastagon sminkelve, valamint frissen fodrászolva sem tagadhatná le, hogy korábban az ellenkező nem táborát erősítette. A transzszexuális előadó egyébként abban bízott, hogy a Celeb vagyok, ments meg innen!-ben való szereplése olyannyira ismertté teszi, hogy ezáltal teljesül az álma: mégpedig egy címlap a nyuszis magazinban. Hát, mi erre azért nem vennénk mérget.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.