Német szeretőjétől kapott autóval jár Bea asszony?

Bea asszony showman Győzike szerető autó edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike feleségét már többször is látták a hófehér BMW-ből kiszállni. Hogy pontosan honnan származik a német rendszámú jármű, arra maga a showman válaszolt.

Szeretőjétől kapott BMW-vel kapták lencsevégre Bea asszonyt - írja a Blikk. A hófehér járművet a lap egyik olvasó-riportere örökítette meg, állítása szerint már többször is látni vélte, ahogy Gáspár Győzi felesége kiszáll a német rendszámú autóból.

Forrás: RTL Klub
Eltűnt Győzike mobiltelefonjahttp://www.life.hu/bulvar/20140902-gaspar-gyozo-mobiltelefonjat-elloptak-a-facebookon-is-megosztotta.htmlSzázezer forintott ajánlott fel Gáspár Győző annak, aki megtalálja elveszett vagy ellopott mobiltelefonját. Annyi biztos, a showmannek nem ez volt a legjobb nyara: agreszív viselkedéséért nemrég rúgták ki az Édes Életből, majd kórházi kezelésre is szorult. TV + Bulvár--Győzit verte Bea asszony?http://www.life.hu/bulvar/20140416-gaspar-gyozike-az-edes-elet-sztarjat-evekig-alazta-es-verte-felesege-bea-asszony.htmlMegdöbbentő vallomást tett Gáspár Győző az Édes élet kamerái előtt. Azt mondta, felesége éveken át alázta és verte.TV + Bulvár--Napi furcsaság! Győzike tanárnak állhttp://www.life.hu/bulvar/20140813-gyozike-showman-kemeny-janos-muszaki-es-kereskedelmi-szakkepzo-iskolaban-tanit-tanul-es-szakacsnak.htmlA legfrissebb hírek szerint a Kemény János Műszaki és Kereskedelmi Szakképző Iskolában Győzike nyitja a tanévet. Vendéglátóként és oktatóként is számítanak rá.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.