A mesterkéltség felsőfoka az Édes Életben

Forrás: Facebook/Édes Élet -
Détár Enikő TV2 inkognitó Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap arról már írtunk, hogy milyen izgatottan várjuk Détár Enikőék Édes Élet-beli antréját... Nos, túl vagyunk rajta, és már az első adás után bátran leírhatjuk, hogy ez a páros sem lesz életszerűbb, mint a többiek.

Oké, előfordul, hogy egy híresség a szabadidejében széles karimájú kalapot visel azért, hogy ne ismerjék fel, de kevés röhejesebb dolog van annál, amikor ezt egy forgatócsoport előtt teszi, és mindezt majd leadja a tévé. Persze a TV2 realitynek nevezett műsorában most sem ez volt az egyedüli nonszensz. Az alábbi jelenet például biztos nem így zajlott volna le, ha egy ismeretlen fiatalember csak úgy becsöngetne egy ház kertjébe virágot szedni:

Détár Enikőék debütálásának minden apró részletét nem szeretnénk megemlíteni, inkább egyetlen szóval foglalnánk össze a látottakat: mesterkéltség.

Gyanús, nagyon gyanús ez a Győzike - Magyarázza a bizonyítványáthttp://www.life.hu/bulvar/20140728-gaspar-gyozonek-eltartasi-szerzodesbol-szerezte-a-luxus-porschekat.htmlNéhány napja a csapból is Gáspár Győző folyik. A múlt hét közepén a TV2 közleményben tudatta, hogy kirúgták Győzikét az Édes Életből. A showman ugyanis megrángatott egy szerkesztőnőt. Győző először úgy tett, mintha nem tudna a dologról, majd - állítólag - pszichiátriára került és közleményt adott ki, amelyben cáfolja, hogy agresszívan viselkedett volna. Tegnap azonban már arról írhattunk, hogy Győző luxuskocsit vásárolt lányának, Evelinnek, ma pedig a kisebb Gáspár lány VIP-bulijának képeivel van tele a Facebook. TV + BulvárKifulladt Száraz Dénes karakterehttp://www.life.hu/bulvar/20140728-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban-szaraz-denes-ma-szerepel-utoljara.htmlBár már áprilisban leforgatta a Jóban Rosszban utolsó jelenetét Száraz Dénes, de egészen idáig láthattuk a képernyőn. Többé nem szerepel a sorozatban.TV + Bulvár--Mikrochipet ültetnek Schumacher agyábahttp://www.life.hu/bulvar/20140728-schumacher-agyaba-ket-zagrabi-orvos-darko-chudyt-es-vedran-deletist-mikrochipet-ultet-hogy-teljesen.htmlNem tudni, hihetünk-e a hírnek, mindenesetre egy horvát lap arról számol be, hogy két zágrábi idegsebészt kért meg Schumacher családja, segítsenek az egykori világbajnok felépülésében. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.