Emberkereskedők áldozatainak nézték a Magyarország Szépe lányait

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
rendőrség Magyarország Szépe emberkereskedő áldozat igazoltatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendőrök állították meg azt a buszt, amelyben a Magyarország Szépe versenyzői utaztak. A rendőrök a sok fiatal lány láttán bűnügyre gyanakodtak.

Vasárnap megválasztották Magyarország legszebb lányait. A verseny előtt azonban bizarr kalandban volt része a szereplőknek. Emberkereskedők áldozatának nézték a 16 döntős lányt. A szépségek éppen az MTVA székházbeli próbáról tartottak a herceghalmi táborba. Egy kisbuszban ültek, amit egy elegáns sofőr vezetett, amikor a rendőrök megállították az autót, és az úti cél, illetve a lányok állampolgársága után érdeklődtek – írta a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szerencsére a buszban ült a táborvezető is, aki tisztázta: a lányok a Magyarország Szépe műsor döntősei. A rendőrök bevallották: megfordult a fejükben, hogy lánykereskedők buszát tartóztatják fel. „Először elég furcsa volt a helyzet. Amikor azonban tisztázódott, kik a lányok, nagyot nevettünk" – mesélte Balogh Zoltán, a versenyzők felkészítő táborának vezetője.

A versenyt végül a 23 éves Kulcsár Edina nyerte, aki a Life.hu újságírójának adott interjút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.