Magyarország Szépe: A királynő szépsége családi örökség

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Miss World királynő Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edinát választották meg Miss World 2014-nek. A 23 éves szépséget dédnagymamája és édesanyja kísérte el a versenyre és az azt követő partira. Ekkor vettük észre, hogy náluk a szépség családi örökség!

Nem tudtuk eldönteni, hogy ki büszkébb kire. A frissen koronázott királynőre az édesanyja, vagy pedig Edina az édesanyjára. És persze ott volt a tündéri dédnagymama is, aki mind a két csodálatos nőre büszke lehet. Edina 42 éves édesanyja akár a barátnője is lehetne, és nemcsak fiatal, de tökéletes az alakja is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A kötetlen hangulatú afterpartin róla és a többi lányról készült vidám hangulatú fotókat itt megnézheted!

/1407/_me__201472123324
Magyarország Szépe: Kiköpött Mila Kunis az egyik királynőjelölthttp://www.life.hu/bulvar/20140718-kulcsar-edina-magyarorszag-szepe-szepsegkiralyno-jeloltje-milla-kunisra-hasonlit.htmlAston Kutcher várandós kedvesére, a csodaszép Mila Kunisra hasonlít a Magyarország Szépe verseny egyik indulója, Kulcsár Edina.TV + Bulvár--Magyarország Szépe: melyik magyar lány lehet nemzetközi szépségkirálynő?http://www.life.hu/bulvar/20140709-szerinted-melyik-magyar-lanybol-lehet-nemzetkozi-szepsegkiralyno.htmlA magyar lányoknak még mindig nem sikerült a világ szépségversenyein felkerülni a dobogóra, pedig évente több lány is indul a világ különböző tájain, különféle címekért induló megmérettetéseken. A Life.hu kiválasztotta a Magyarország Szépe verseny 20 döntőbe jutott szépsége közül azokat a lányokat, akiket a legesélyesebbnek tart arra, hogy nemzetközi mezőnyben is szépnek titulálják őket. Szerinted ők megfelelhetnek a nemzetközi szépségtrendeknek?TV + BulvárOrigo Két királynő egy családban, teljesülhet az álom?http://www.life.hu/bulvar/20140717-ket-kiralyno-egy-csaladban-timar-brigitta-es-timar-zsanett-teljesulhet-az-alom.htmlElképzelhető, hogy két szépségkirálynő is legyen egy családban? Ma este, az M1-en közvetített Magyarország Szépe választáson minden kiderül. A legszebbnek járó koronáért indulók között van Tímár Brigitta, a Miss Intercontinental Hungary cím jelenlegi tulajdonosának kishúga, Tímár Zsanett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.