Átalakít a Jónő Team: Előcsalogattuk Zsófiból a női spirituszt

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin nőiesség Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófi azért jött el hozzánk, hogy megmutassa újdonsült férjének, a barátainak és egy kicsit talán magának is nőies énjét. Az a vád érte ugyanis, hogy egyre fiúsabb.

Zsófi 25 éves, Szekszárdról érkezett hozzánk az átalakításra. Mikor hetekkel korábban felhívtuk telefonon, hogy ő az egyik szerencsés, akit kiválasztottunk már akkor is nagyon örült. Azért esett rá a választásom, mert olyan levelet írt nekünk, ami azonnal megfogott: "Észrevettem, hogy ti végre olyan nőket választotok ki, akikben ott van a női szépség (bármilyen formája), de nem tökéletes nő. Szeretem látni a csodás átváltozásokat, szeretem látni azt, amikor a lányok szeme csillogni kezd - és most nem a sminkre gondoltam. Örülök annak, hogy ha csak egy napra is, de valaki csodásnak érezheti magát. Szeretném én is átélni, amit ők éreznek, és friss feleségként a férjemnek is megmutatni, hogy azért van bennem spiritusz."

Zsófiban természetesen ott van a nőiesség, de saját elmondása szerint ez mostanában a fiútársaságnak köszönhetően kezd kissé háttérbe szorulni, ezt pedig már a barátnője is szóvá tette. Ekkor határozta el, hogy kezébe veszi az irányítást és jelentkezik hozzánk, hogy csalogassuk elő belőle a dögös nőt. A feladat egyértelmű volt, mi pedig gyorsan munkához is láttunk.

/1409/Zs_fi201493017427

Ahogy mindig, most is a frizurával kezdte Niki: "Zsófi elég eklektikus hajjal érkezett hozzánk: voltak benne melírozott, természetes és festett sötétbarna részek is, valamint hosszbéli eltérések is. Ezt kellett egységesíteni: a haját egyféle, középszőke árnyalatúra festettem, majd a hosszát is azonosra igazítottam, míg végül egy nőies, könnyen kezelhető frizurát kaptam, ami remekül illik a csinos arcához."

Oscar egy ultrakönnyű, HD finomságú, E-vitaminban gazdag alapozóval egységesítette a bőre színét, szerkezetét. "Finoman púdereztem le, hogy bőre természetes ragyogása megmaradjon. Orcáit barackos arcpírral élénkítettem. Titokzatos tekintetéhez alapként egy tartós szemhéjkrémet használtam. Majd egy kagylóárnyalattal befestettem a mozgó szemhéját. Azután barna és lila szemhéjpúderekkel festettem a szem külső harmadát. Kontrasztként fekete krémtussal kifelé vastagodó tusvonalat húztam fent, majd a krémtussal kiemeltem a vízvonalát. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festettem ki. Ajkának érzékien friss hatásához neon orange árnyalatú ajakrúzst választottam."

/1409/Zs_fi2014930174256

Felső, szoknya: Mohito; Karkötő: Promod; Cipő: Reserved

A Fashion Donor-lányok számára nem is volt kérdés, hogy egy igazán nőies szettet válasszanak: "Már a bemutatkozásnál éreztük azt a fajta kisugárzást, amelyre minden nőnek szüksége van. Hosszú lábait mintás szoknyával emeltük ki, amelyben már a próba alkalmával is magabiztosan mozgott."

/1409/A_fi_201493017391

Mikor készen álltunk a fotózásra, azt láttuk Zsófin, hogy örül a saját tükörképének. Miden oka meg is volt rá, csodásan festett! Az pedig csak külön öröm, hogy az alakja is a számára megfelelő irányba formálódik, Zsófi ugyanis egy ideje rendszeresen fut, sportol és odafigyel az étkezésre, így az átalakításra már egy ruhamérettel kisebben érkezett. Így aztán minden adott volt, hogy előcsalogassuk belőle a NŐT, a spirituszt! Csak így tovább, Zsófi!

Íme, a kortalan szépség: Marikahttp://www.life.hu/atalakitunk/20140922-atalakit-a-jono-team-megmutattuk-marika-ragyogo-fenyet.htmlSokat tanulunk az életről azoktól, akik átalakításra érkeznek hozzánk. Ennyit azonban még egyetlen vendégünk sem adott nekünk, mint Marika. Öröm volt vele beszélgetni, nagyon tanulságos volt!ÁtalakítunkOrigoMegújult külsővel tündököl Karina, aki a rövid hajért is rajonghttp://www.life.hu/atalakitunk/20140916-atalakit-a-jono-team-atalakitottuk-karinat-a-fiatal-anyukat.htmlMosolygósabb tükörképre, fiatalosabb megjelenésre vágyott Karina, a fiatal anyuka, akit ezen a héten vendégül láttunk. Az átalakulása elképesztő volt!ÁtalakítunkOrigoRamóna szeretné kihozni magából a legtöbbet nőként, nem csak anyakénthttp://www.life.hu/atalakitunk/20140902-atalakit-a-jono-team-noiesen-szepseget-hangsulyozzuk-ramonanak.htmlRamónát édesanyja nevezte be hozzánk egy átalakításra, szerinte ugyanis ráfér lányára egy kis változás, megújulás. A héten őt láttuk tehát vendégül.ÁtalakítunkOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.