2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Napi horoszkóp 2024. április 10.: húzd meg a határaidat!

asztrológia, horoszkóp
Shutterstock/E.Va -
Merkúr asztrológia horoszkóp
A retrográd Merkúr minden jegyre hatással lehet.

A Szűznek muszáj lesz nemet mondania, a Kosban erősödik a függetlenségvágy. Az Ikrek félreértésekbe keveredhet, a Mérleg segítséget kap. A Nyilast belső erő fűti, a Bak izgalmat vihet a párkapcsoltába. A Halak empatikus, de figyeljen arra, hogy akkor segítsen, ha kérik. 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán is több együttállás látható, ezek közül markánsan hat rád a Hold és a Mars fényszöge. Most semmit sem teszel fél szívvel, teljes erőbedobással működsz. A magánéletben viszont hozhat gubancokat a nagyon is erőteljes függetlenségvágyad.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szerdán egy jel, üzenet, vagy eseteleg figyelmeztetés érkezhet hozzád valamilyen ügyben, ráadásul mindez olyan helyről, ahonnan nem is igazán számítasz erre. Vedd komolyan a jelzést és gondolkodj el, miért most és miért onnan kaptad meg.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szerdán erőteljesen hat rád a retrográd Merkúr. Ettől időnként úgy érezheted, mintha a félreértések vígjátékának egy szereplője lennél, mivel nem igazán sikerül valakivel szót értened bizonyos ügyekben. Gonolj arra is, hogy esetleg direkt nem érti az illető, mert egyszerűen nem akarja érteni…

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szerdán igencsak érdekes helyzetbe kerülhetsz. Mindig is érzékeny voltál más emberek problémáira, gondjaira. Most viszont előfordulhat, hogy olyan valakinek kellene segítened, akinek az életvitelével, felfogásával nagyon nem értesz egyet. Ez most bizony feladja a leckét.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.