2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Heti horoszkóp 2024. március 11-17.: már most készülhetsz a hosszú hétvégére

kirándulás
Shutterstock -
aktív pihenés heti horoszkóp horoszkóp hosszú hétvége
A Vénusz jegyváltása és a közelgő háromnapos hétvége mindenkit felvillanyoz. Ha megteheted, kapcsolódj ki a szabad levegőn: a mentális és fizikai egészséged is meghálálja.

Pénteken kezdődik az a bizonyos ritka hosszú hétvége, amit az emberek többsége nagyon vár. Bár ilyenkor három napot pihenhetünk egyben, több időt tölthetünk a szeretteinkkel, előtte négy napban kell elvégeznünk azt, amit máskor ötre tervezünk. Vannak jegyek, akik hatalmas lendülettel indítják a hétfőt és aktív kikapcsolódással zárják a hetet, mások pedig inkább lassúbb üzemmódra kapcsolnak és az édes semmittevésnek szentelik a napjaikat. 

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ez egy rövid munkahét lesz hosszú hétvégével. Óriási lendülettel ugrasz fejest a heti teendőkbe. Lelkesít, hogy hosszú hétvége jön. A bolygók szerint ébernek kell maradnod, mert ha elkalandozik a figyelmed, könnyen hibázhatsz. A hosszú hétvégéd akkor lesz igazán élmény dús, ha szakítasz időt szabadtéri programra is. Mehetsz kirándulni, biciklizni, sétálni. 

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Bolygód, a Vénusz hétfőn éjjel a Halakba lép. Innentől téged nem érdekelnek a hatalmi harcok és a rivalizálás, egyetlen dologra fókuszálsz: a barátaidra, a szeretteidre. Hihetetlen sok energiád felszabadul, amint kimászol a ringből. Ezzel felbőszítheted azokat, akik bunyózni akarnak. Jobb, ha nem feleded, a hosszú hétvége péntekjén zárva lesznek a boltok! 

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Vénusz, a kis szerencse bolygója hétfőn hajnalban jegyet vált, és szerencsét hoz neked a karriered építésében. Sajnos a „valamit valamiért” elv érvényesül, vagyis a párkapcsolatra, a magánéletre és a családodra kevesebb időd marad. Számolj vele, lesz, akinek ez nem tetszik. A hosszú hétvégén kárpótolnod kell őket. Szervezz vidám közös programot a szabadban! 

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.