Napi horoszkóp 2024. február 15.: a Nyilast nagy meglepetés éri, a Kos viszont csalódott lesz

Surprised,Happy,Brunette,Woman,In,Sweater,Rejoices,And,Looking,At
Shutterstock/Copyright (c) 2018 Dean Drobot/Shutterstock. No use without permission. - Dean Drobot
asztrológia csillagjegy napi horoszkóp horoszkóp
A Hold a Bika jegyébe lép, ez pedig oldja a feszültségeket, lelki stabilitást hoz. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A tegnapi feszültségek után ma jóval nyugodtabb a hangulat, de azért még ma is lesz egy-két helyzet, amivel meg kell küzdened. Ha pedig csalódott vagy kissé ma, az nem csoda, hiszen a környezetedben valaki nem egészen úgy cselekedett, amit előzőleg neked megígérte, így neked kell végül helyt állnod helyette is.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold ma a Bika jegyébe lép. Ez neked jóval nagyobb lelki stabilitást jelez, mint az előző napokban, és hálás vagy az oldottabb légkörért. Neked magadnak is tenned kell azért, hogy megőrizd a stabilitásodat.  Tégy ma valamit csak a magad kedvéért!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha valamihez nagyon nem érzünk kedvet/erőt, és nem akarunk valamivel foglalkozni, könnyedén találhatunk indokot arra, hogy kitáncoljunk belőle. Ma rosszul tennéd, ha így gondolkodnál, most ugyanis a nem szeretem dolgoknak is jelentősége lesz.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold és a Szaturnusz kedvező fényszöge elmélyült, nyugodt lelkiállapotot eredményez. Te általában a csapatmunkában, a közösségben és a párbeszédben hiszel, és ma valami fontos dolognak az élére kell állnod, és vezetned ezt a csapatot.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma adódhat egy probléma, amikor nem tudsz pusztán a racionális érvekre hagyatkozni. Most amit megtanulunk és az, amit a szabályok leírnak, nem megfelelőek egy probléma megoldására. Ami ma segíthet, ha improvizálsz, és a megérzéseidre hagyatkozol.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma fogj össze másokkal, és gondolkozz csapatban! Néha ugyanis hajlamos vagy elvállalni a magányos harcos szerepét a csapatmunkával szemben, de ne feledd, hogy minden nagyobb eredmény az életben valamilyen közös erő eredményeképpen jön létre.

A többi csillagjegy napi horoszkópját itt olvashatod!

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.