2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 10-16.: itt az ideje, hogy kitalálj valamit Valentinra

Valentin-nap, szerelem,
Shutterstock -
romantika asztrológia szerelmi horoszkóp Valentin-nap szerelem
Február 14-én Valentin-nap. Van, aki már jóval előre készül arra, hogy meglepje kedvesét, de aki nem rajongója az ünnepnek, az is meglepheti a párját egy aprósággal vagy "csak" egy kedves gesztussal.

Bár még van egy kis idő Valentin-napig, ha eddig nem találtál ki programot vagy meglepetést kedvesednek, itt az ideje, hogy megmozgasd a fantáziádat. Nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni: egy közös kirándulás, egy süti a kedvenc cukászdátokban vagy egy pohár bor, amit már rég meg szerettetek volna kóstolni pont elég ahhoz, hogy ünnepi hangulatba kerüljetek. Ha szingli vagy, se keseredj el, hiszen nem tudhatod, lehet, egy év múlva már te leszel az, aki izgatottan keresi párjának a Valentin-napi ajándékot. 

 

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Amennyiben a hétvégén adtok lehetőséget magatoknak a pihenésre, jobban fogjátok bírni a heti strapát. Bolygód, a Mars kedden a Vízöntőbe lép, amitől könnyebbnek érzed magad. Ez arra is jó, hogy a Valentin-nap körüli felhajtást könnyebben viseld. Egyezzetek meg, hogy megünneplitek-e! Így elkerülhetitek a sértődést és a félreértést.

Szingli Kos

A hétvége a Halak Holdnak köszönhetően tökéletes egy kis lustálkodásra. Ne sajnáld az időt ilyesmire, mert feltöltődve jobban bírod a heti kihívásokat. 

Bolygód, a Mars kedden a Vízöntőbe lép, amitől könnyűnek érzed magad, és könnyen viseled a Valentin-nap körüli felhajtást.

 Magadnak teszel jót, ha nem vársz el senkitől semmit. Ebben benne vagy te magad is… 

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Nem szabadna már hétvégén a munkahelyi dolgokon agyalnod. Legyél a kedveseddel, és ne rontsd el az együtt töltött időt! A hét nagy eseménye a Valentin-nap. Elítélheted, cikizheted, de csak akkor tedd, ha a kedvesed nem vár tőled apró meglepetést! Épp ezen a napon egy Mars-Plútó együttállás a főnököddel való összetűzés veszélyét jelzi. Térj ki előle!

Szingli Bika

Semmiképp se agyalj hétvégén munkahelyi ügyeken! Ezzel ahelyett, hogy pihennél, lefárasztod magad. A hét szinte kizárólag a Valentin napról fog szólni. 

Elítélheted, kicikizheted, de csak akkor tedd, ha ezzel nem bántasz meg senkit! 

Téged ez azért sem izgat, mert épp ezen a napon egy Mars-Plútó együttállás a főnököddel való összetűzés veszélyét jelzi. Vigyázz! 

Valentin nap, szerelem
Vannak, akik inkább otthon romantikázak
Forrás: Shutterstock

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek 

A Vízöntőbe lépő Mars és Vénusz fellelkesít. Tele vagy tervekkel, ötletekkel, ami jó hatással lesz a szerelmedre is. Ebben a feldobott állapotban hozhattok döntést olyan témákban, amikben eddig nem sikerült. 

Közben vigyázz, mert a bolygók túlzásokra hajlamosítanak! 

Semmiben sem kedvező a túlzás, a merészségben sem. Hidd el, a szerelmed is így gondolja!

Szingli Ikrek

A Nap, a Plútó és a Merkúr is a Vízöntőben jár. Hozzájuk csatlakozik a héten a Mars és a Vénusz. Ezek a változások pedig fellelkesítenek téged. 

Tele vagy tervekkel, ötletekkel, ami jó hatással lesz rád. 

Ebben a feldobott állapotban hozhatsz döntést olyan témákban, amelyekben eddig nem sikerült. Közben vigyázz, mert a bolygók túlzásokra hajlamosítanak! Semmiben sem kedvező a túlzás. A merészségben sem…

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját ITT olvashatod. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.