2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Heti horoszkóp 2024. február 12-18.: inspirálóan hatnak rád a változások

horoszkóp, asztrológia, ezotéria, nő, elengedés, szabadság
Getty Images - Gilitukha
jegyváltás asztrológia Vénusz heti horoszkóp Mars
A Bakok úgy érezhetik, valamit elvesz tőlük a sors, a Vízöntők azonban örülhetnek: ez ugyanis minden szempontból az ő hetük lesz, míg a Halak jobban teszik, ha passzívak maradnak.

A Mars és a Vénusz jegyváltása különös változásokat hozhat a csillagjegyek életébe:  vannak, akik nagyobbat mernek álmodni, másoknak azonban vigyázniuk kell, hogy ne keveredjenek vitába.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ezen a héten szinte minden a Valentin-napról szól, ami téged vagy idegesít, vagy hidegen hagy, vagy lelkesít. Mindegy, a lényeg hogy ne akadj ki, ha mások másképp viszonyulnak hozzá! Épp Valentin-napon, szerdán bolygód, a Mars együttáll a Plútóval, ami a szenvedélyt és/vagy az indulatokat felkorbácsolja. Ezt még hétvégén is érezheted. Vigyázz magadra és azokra, akiket szeretsz!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Nem fogsz lelkesedni azért, ami az égen zajlik, mert rád nézve nem szimbolizál kedvező folyamatokat. Kedden a Mars, pénteken a Vénusz lép a Vízöntőbe. A kettő között, szerdán együttáll a Mars és a Plútó. Mindez arra int, hogy ne szállj szembe a feletteseiddel, mert nagy eséllyel alul maradsz. Hétvégén komolyan elgondolkozol rajta, hogy munkahelyet válts. Aludj rá még egyet!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Örülhetsz, hogy kedden a Mars, pénteken a Vénusz lép a Vízöntőbe. Szerdán a Mars, szombaton a Vénusz áll együtt a Plútóval, amelyek szerint bevállalósabb leszel. Még nagyobbat mersz álmodni. Jól teszed, hiszen a mondás szerint: „Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” Ez a hétvége látszik közel és távol a legkedvezőbbnek a számodra. Élvezd ki!

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha eddig nem vetted komolyan a bolygók figyelmeztetését, akkor ezen a héten végre tegyél így! Olyan folyamatok zajlanak az égen, amelyek túlzott költekezés és/vagy veszteség veszélyét mutatják. Óriási energiákkal jár mindez, szóval komoly bajba kerülhetsz, ha legyintesz. Egész héten és hétvégén is állj ellen a leértékeléseknek! Jutalmazd magad másképpen -írja az Astronet.

Az összes jegy horoszkópjáért kattints ide!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.