Egyértelmű bizonyíték: lencsevégre kapták a Loch Ness-i szörnyet

Forrás: Thinkstock -
John Howie Loch Ness-i szörny fényképezőgép bizonyíték
John Howie a skóciai Loch Ness közelében sétált, amikor valami nagyon furcsát vett észre a vízben, gyorsan előkapta a fényképezőgépét és megörökítette. A képeket átküldte a Loch Ness-i Központnak, akit teljesen ledöbbentek a fotók láttán.

John Howie először fel sem fogta, hogy a Loch Ness-i szörnyet sikerült lencsevégre kapnia. Csak később eszmélt rá, hogy a hosszú lény, ami hirtelen eltűnt a vízben, valóban az lehetett.

A kép megtekintéséhez kattints ide.

„Ez egy olyan jelenség, amely több mint 1000 szemtanúval és feljegyzett megfigyeléssel büszkélkedhet, valamint rengeteg megmagyarázhatatlan bizonyíték is erősíti a tényt, hogy a Loch Ness-i szörny valóban létezik" - árulta el a központ igazgatója.

Egyértelmű bizonyíték: lencsevégre kapták a Loch Ness-i szörnyet Forrás: Thinkstock

John fotójával idén ez a nyolcadik alkalom, hogy sikerült megörökíteni a lényt.

Az év elején az elmúlt 50 év legnagyobb kutatását indították el a mitikus fenevad után, hogy kiderüljön, sikerül-e véglegesen bizonyítani a létezését. Erről itt olvashatsz bővebben.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.