51 évesen megy egyetemre a Barátok közt színésznője - Mindenkinek azt tanácsolja, merjen változtatni

Dunaújvárosi Egyetem főiskola Mérai Kata érettségi ponthatár
Mérai Kata az Instagramon árulta el, hogy szeptembertől visszaül az iskolapadba, főiskolára megy. A cél érdekében három tantárgyból újra is érettségizett.

Szerdán kihirdették az egyetemi ponthatárokat. Mérai Kata is alig várta, hogy megtudja, felvették-e Dunaújvárosi Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakára. Az Ázsia Expressz versenyzője és a Barátok közt egykori színésznője boldogan tudatta követőivel, hogy sikerült, bejutott, szeptembertől visszaül az iskolapadba.

"Igen, vannak még álmaim. Szeretném rögtön az elején leszögezni, hogy nem azért osztom meg veletek az amúgy örömömet, hogy dícsérjetek, vagy esetleg egyesek kritizáljanak, hanem, hogy motiváljak mindenkit. Igen, Téged, aki gondolkozol, hogy van-e még értelme! 51 évesen szerintem kijelenthetem, soha nincs késő. Ugyan az ELTE-n lehúztam 5 félévet és azóta is folyamatosan képzem magam mindenféle felnőtt-, és továbbképzéseken, de újra vágytam az egyetemre. Tavaly újraérettségiztem (az #ázsiaexpressz3 előtt és után), hogy magasabb pontszámom legyen (magyar, matek, történelem). Legyetek bátrak. Legyetek motiváltak. Legyetek nyitottak a világra és merjetek váltani, változtatni" - írja posztjában Mérai Kata, aki azt is megmutatta, mennyi volt a ponthatár a választott szakon, és ő mennyit ért el.

Gratulálunk!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.