2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Hosszú idő után megmutatta nevelt lányát Eszenyi Enikő

fotó Eszenyi Enikő nevelt lánya Eszenyi Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő nevelt lánya, Veronika 40. születésnapját ünnepli. A színésznő a jeles nap alkalmából közösségi oldalán tett közzé egy közös videót vele.

A színésznő még a nyolcvanas évek közepén döntött úgy akkori férjével, a 2007-ben elhunyt Kaszás Attilával, hogy szárnyaik alá veszik az intézetben élő négyéves Veronikát, aki egy látogatásuk alkalmával rögtön a szívükbe lopta magát - írja a Blikk.

Bár Enikő és Attila soha nem váltak hivatalosan a gyerek gyámjaivá, nagyon sok időt töltöttek együtt az elmúlt évekbe és figyelemmel kísérték egymás életének alakulását.

Most Enikő nevelt lányának 40. születésnapja alkalmából hosszú idő után egy közös videóval jelentkeztek be a színésznő közösségi oldalán.

"Harminchat, mert négyéves voltál, amikor elhoztalak Dégről, az intézetből. A dégi kastélyban egy gyönyörű zöldszemű gyerek rám nézett... És most negyvenéves"

- mondta meghatódva Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.