Ezek a magyar sztárok regisztráltak már az OnlyFansre

Forrás: FEM3 -
OnlyFans-modell HOT! magazin Only Fans Bella Thorne VV Merci Kelemen Anna Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nagyobb divatját éli az az előfizetéses rendszerrel működő oldal, ahol a lányok, modellek által meghatározott összegekért kaphatnak bizonyos ellenszolgáltatásokat a rajongók. Több magyar sztár használta, vagy most is használja jövedelem-kiegészítésként. 

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, nemrég elindult Molnár Anikó Only Fans oldala, és alig pár nap alatt hatalmas rajongótábort és szép kis summát gyűjtött össze magának.

Az egykori Nagy Ő még nem tudja, meddig üzemelteti az oldalát, és azt se, milyen kéréseket teljesít majd a felületen.

"Nagyjából egy éve hallottam erről, akkor nem foglalkoztam vele, mivel azt hittem, hogy ide csak teljesen pornográf tartalmakat töltenek fel, de ez egyáltalán nem igaz. Bármilyen fotótartalmat fel lehet tölteni pénzért, így elgondolkodtam, hogy nem is hülyeség" - árulta el a hot! magazinnak Anikó, aki hozzátette, több pozitív visszajelzést is kapott.

Ezek a magyar sztárok vetkőztek kamera előtt jövedelem-kiegészítésként Forrás: FEM3

"Mindenki azt mondta, hogy jól teszem, csináljam. Még anyukám is támogat benne, pedig ő 75 éves. Nagyon laza egyébként: amikor kitettem az első fehérneműs képemet, anyukám odakommentelt, hogy „Tiszta anyja, azaz én."

Arról, hogy Molnár Anikó mellett mely hazai sztárok regisztráltak már az OnlyFansre a szerdán megjelenő hot! magazinban olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.