Arnold Schwarzenegger évek óta pontosan ugyanúgy kezdi minden egyes napját

következetesség kutya Arnold Schwarzenegger reggeli rutin kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy néz ki egy reggele.

A világhírű Terminátornak van egy állandó hírlevele, amelyben általában edzéssel kapcsolatos tippeket ad olvasóinak. A legutóbbit a Men's Health szemlézte, amelyben a színész beszámolt a reggeli rutinjáról.

"Minden reggel kávét főzök, és megetetem a kutyáimat, valamint a szamaraimat, Whiskey-t és Lulut. Miközben a kávémat iszom, megnézem az e-mailjeimet, és elolvasok pár újságot. Miután megittam a kávémat, felpattanok a biciklimre, és elmegyek az edzőterembe edzeni, a reggeli pedig ezután következik. Ez a nap első pontja, amikor hagyom cikázni a gondolataimat" - kezdte Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger Forrás: Getty Images/Andreas Rentz

"Fegyelemre van szükség, amíg a rutin nem váik annyira automatikussá, hogy már bele se gondolsz, csak csinálod" - mondta. "Mert amint elkezdesz gondolkodni, az elméd harcolni fog önmagával."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.