Ezeket nem tehetik meg a királyi család tagjai II. Erzsébet asztalánál

Forrás: Getty Images/Wpa Pool -
nagymama szigorú Vacsora II. Erzsébet brit királynő szabály telefonozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet egyáltalán nem olyan nagymama, aki mellett unokái és dédunokái tesztelhetnék a határaikat, legalábbis akkor biztosan nem, amikor asztalhoz ülnek.

A királynő egyértelműen nem csak a külsőségeknek él. Még ha távol is van a királyi család a kíváncsi szemektől, akkor is vannak bizonyos szabályok, amelyeknek betartása nem kérdés tárgya. A család egyik barátja, Gyles Brandreth az ITV This Morning reggeli műsorában beszélt arról, hogy mik azok, amiket a család tagjai nem tehetnek meg, amikor asztalhoz ülnek.

Forrás: Getty Images/Wpa Pool

"Az egyik dolog, amit nem enged meg az unokáinak és a dédunokáinak, az az, hogy telefonozzanak az asztalnál" - mondta Brandreth, hozzátéve, hogy bár a királynő szereti a formálisabb étkezéseket, ez nem jelenti azt, hogy minden alkalommal szalvétát kell teríteni az ölükbe. Azt viszont igen, hogy szépen kell ülni az asztalnál, és nem szabad nyitott szájjal enni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.