Rúzsa Magdi hármasikreiről mesélt, és elárulta, kik segítenek neki a mindennapokban

Rúzsa Magdi gyermekek család hármas ikrek énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi hármasikrei február elsején születtek. Az énekesnő már a gyerekek születése előtt sem csinált titkot abból, hogy lesz segítsége a későbbiekben is, most viszont elárulta, pontosan kik segítenek neki a mindennapokban.

Rúzsa Magdi kisbabái február elsején születtek, az énekesnő azt mondja, ezt egyedül nem lehetne csinálni. Elárulta, hogy a babák már gyönyörűen növekednek, kisfia, Keve nagy mókamester, és állandóan nevetgél, Lujzi pedig olyan, mintha Magdi klónja lenne, és kiköveteli a figyelmet.

-mesélte Magdi, aki abból sem csinált titkot, hogy egyedül nem tudja ellátni a három gyereket, így többen is segítenek neki a családból.

„Nagyon kemény. Ez nem az az állapot, amit egyedül lehet csinálni, úgyhogy nálunk a teljes család be kellett, hogy szerveződjön, és ezt most tiszta komolyan mondom. Az unokahúgom itt van nálunk állandóan, egyik nap az egyik nagymama főz, a másik nap a másik nagymama, és mindig itt van mellettünk valaki, mert három kézre szükség van. Szóval ez a része nagyon nem egyszerű"

– mondta az énekesnő hozzátéve, hogy a nehézségekkel együtt a legfontosabb mégiscsak az, hogy mindhárom baba egészséges.

Magdi a hármasikrek mellett dolgozik is, új videóklipje a mai napon jelent meg. Július elsején már a Budapest Parkban fog koncertet adni, és a fellépésre már most készül. Természetesen a karrier és az anyaság összeegyeztetésében férjének is fontos szerepe van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.