2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Hírességek, akik egykor magányosak voltak, és nem volt fedél a fejük felett

Oprah Winfrey Hilary Swank Chris Pratt Jim Carrey Halle Berry sztárok magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már nem kell aggódniuk a pénz miatt, de volt idő, amikor szó szerint hajléktalanok voltak. A kitartásuknak és az akaraterejüknek köszönhetően azonban ma már ott tartanak, ahol mindig is szerettek volna.

Chris Pratt

Chris Pratt Forrás: Getty Images/Matt Winkelmeyer

A színész életében voltak olyan időszakok, amikor egy autóban tengette a napjait. Chris Pratt húszas évei legelején nagyon kevés pénzt keresett, amiből még lakásra sem tellett: Hawaiin egy furgonban élt. Ezt a nehéz időszakot ijesztő, de egyben bájos időszaknak nevezte, amelyre mégis szüksége volt ahhoz, hogy elismert sztár legyen. Felszolgálóként találkozott azzal a színésznővel, aki elindította a karrierjét.

Jim Carrey

Jim Carrey Forrás: AFP/Chris Delmas

A legendás hírű humoristát és színészt sem vetette fel a pénz. Szerény körülmények között nevelkedett: családjával egy kisbuszban éltek, de folyton mozgásban voltak, Kanada különböző pontjain parkoltatták le a járművet. A bizonytalanság és a pénztelenség megviselte a színészt, de ezekből a nehéz időkből tudott táplálkozni, kifejlődött sajátos humorérzéke, amivel megcsinálta a karrierjét.

Halle Berry

Halle Berry Forrás: getty Images/WireImage/Frazer Harrison

A színésznőnek sokat kellett küzdenie az álmaiért, hiszen ő mindig filmezni akart. Ezért költözött 21 évesen New Yorkba, ám a megpsórolt pénze nem tartott ki sokáig. Mivel a szülei nem tudták támogatni anyagilag, így előfordult, hogy hajléktalanszállókon kellett meghúznia magát.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey Forrás: WireImage/Vera Anderson

Az első fekete nő, aki milliárdos lett. Az ő élete sem volt mindig fenékig tejfel, hiszen krumpliszsákból készült ruhákat kellett hordania, mert a családja olyan szegény volt, hogy ruhára sem tellett nekik. A nagymamája folyamatosan ütlegelte; 14 évesen teherbe esett, de a baba nem sokkal a születése után elhunyt. Nagyon keményen tanult, és miután végzett, helyi riporterként kezdett el dolgozni, majd hamarosan útnak indította saját TV műsorát, az Oprah Winfrey Show-t, amely meghozta a várva várt világsikert.

Hilary Swank

Hilary Swank Forrás: Getty Images/Daniele Venturelli

Az Oscar-díjas színésznő élete sem volt zökkenőmentes, hiszen rögös út vezetett a hőn áhított sikerig. Egy lakókocsiparkban töltötte a gyermekkorát. Édesanyjával később Los Angelesbe költöztek, hogy Hilary beindíthassa a karrierjét. Kezdetben egy autóban éltek: olykor egy-egy eladott, de még üresen álló lakásba is beköltözhettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.