Sztárok, akik a forgatás alatt szakítottak egymással

Forrás: Getty Images/Clemens Bilan -
forgatás sztárok magazin szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magánéletet elválasztani a munkától még a hollywoodi sztároknak is nehéz, különösen akkor, ha a szakítás után kénytelenek együtt dolgozni volt párjukkal.

Összeállításunkban 9 olyan egykori sztárpárt mutatunk be, melynek tagjai a szakítás után még hosszú ideig kénytelenek voltak együtt dolgozni.

Joey King és Jacob Elordi

Joey King és Jacob Elordi Forrás: Getty Images/FilmMagic/Paul Archuleta

A két fiatal színész, Joey King és Jacob Elordi A csókfülke forgatása alatt ismerkedett meg. A kapcsolatuk több mint egy évig tartott, s bár 2018-ban szakítottak, a filmsorozat következő részeiben továbbra is szerelmespárt kellett alakítaniuk. Joey King korábban úgy nyilatkozott, hogy a szituáció mindkettőjüknek nehéz volt, ám azóta továbbléptek. Olyannyira, hogy a napokban a színésznőnek a kezét is megkérték.

Katie Holmes és Joshua Jackson

Katie Holmes és Joshua Jackson Forrás: Getty Images/Columbia Tristar

1998-ban, amikor a Dawson és a haverok című filmsorozatot forgatták, Katie Holmes és Joshua Jackson valóban randizott egymással. Bár a karaktereik szerelmesek lettek a tinidrámában, a való életben a kapcsolatuk csak rövid ideig tartott. Még évekig együtt dolgoztak, sőt máig nagyszerű barátságot ápolnak egymással.

Charlize Theron és Sean Penn

Charlize Theron és Sean Penn Forrás: Getty Images/Clemens Bilan

A két hollywoodi filmsztár kapcsolata barátságként indult, majd 2013 decemberében randevúzni kezdtek egymással. Még a kapcsolatuk elején, Az utolsó próba című film forgatásán dolgoztak együtt, azonban másfél évvel később úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. A filmet bemutatták a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol a szakításuk után együtt jelentek meg.

Blake Lively és Penn Badgley

Blake Lively és Penn Badgley Forrás: Getty Images/WireImage/Jamie Mccarthy

A pletykafészek forgatása alatt jött össze Blake Lively és a Te főszereplője, Penn Badley. Néhány évig együtt voltak, azonban a szakításuk után még két teljes évig szerelmespárt kellett alakítaniuk a sorozatban: sőt, a karaktereik, Dan és Serena a fináléban végül összeházasodtak.

Kristen Stewart és Robert Pattinson

Kristen Steward és Robert Pattinson Forrás: Getty Images/WireImage/Luca Teuchmann

Az Alkonyat szerelmesei 2009-ben jöttek össze, a kapcsolatuk pedig a széria utolsó részének bemutatójáig tartott. A Hajnalhasadás debütálása után nagy port kavart, amikor csókolózás közben a színésznőt rajtakapták egy házas rendezővel, Rupert Sandersszel. Később Kristen és Robert adtak még egy lehetőséget a kapcsolatuknak, de 2013-ban végleg szakítottak.

Kaley Cuoco és Johnny Galecki

Kaley Cuoco és Johnny Galecki Forrás: Getty Images/WireImage

Az Agymenők című sorozatban Penny és Leonard boldog házaspárt alakít, sőt, a való életben is randiztak rövid ideig. A szerelmüket végig titokban tartották, a kapcsolatuk pedig mindössze két évig tartott.

Jennifer Garner és Michael Vartan

Jennifer Garner és Michael Vartan Forrás: Getty Images/Frederick M. Brown

Miután Jennifer Garner elvált Ben Afflecktől, randizni kezdett színésztársával, Michael Vartannal, akivel az Alias forgatásán ismerkedtek meg. Csupán egy évig jártak, 2004-ben szeretetben és békében váltak el egymástól. Még két évig, a sorozat befejezéséig együtt dolgoztak, és elmondásuk alapján élvezték a közös munkát.

Jennifer Lopez és Marc Anthony

Jennifer Lopez és Marc Anthony Forrás: Getty Images/Jason Merritt/Term

A két híresség tíz évig élt házasságban, majd 2014-ben hivatalosan is elváltak egymástól. Azonban a szakításuk nem akadályozta őket abban, hogy a továbbiakban is együtt zenéljenek. Amellett, hogy a gyermekeiket is közösen nevelik, 2016-ban egy spanyol nyelvű albummal is előrukkoltak.

Sophia Bush és Chad Michael Murray

Sophia Bush és Chad Michael Murray Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jon Kopaloff

A Tuti Gimi című sorozat szerelmespárja, Sophia Bush és Chad Michael Murray nemcsak randiztak, hanem rövid ideig házasok is voltak. A boldogító igen azonban nem tartott örökké: néhány hónappal később beadták a válókeresetet. Később a színésznő beismerte, hogy hiba volt összejönnie egykori kollégájával, és hogy szerinte a kapcsolatukat illetően felelőtlen döntést hoztak.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.