Eljegyezték L.L. Junior volt feleségét: a legnagyobb titokban történt a lánykérés

Hopp Csilla eljegyzés szerelem L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hopp Csillára rátalált a szerelem, és kiderült, hogy már az eljegyzés is megtörtént: párja a legnagyobb titokban kérte meg a kezét.

Februárban derült ki, hogy a rengeteg fájdalom után végre rátalált a szerelem Hopp Csillára. "Csilla egyik barátnőjének a rokona Bence, így ismerték meg egymást. Nagyjából két éve történt mindez, nem sokkal a Dávidkával történt tragédia után. A gyász ideje alatt Bence támogatta, segítette Csillát, a kapcsolatuk pedig lassan szerelemmé alakult" - mondta akkor a kapcsolatról egy ismerős, most pedig kiderült, hogy már az eljegyzés is megtörtént egy éve, a legnagyobb titokban. A hírt Csilla a Story Magazinnak is megerősítette. Bence, aki fodrászként dolgozik 2020 karácsonyán kérte meg a kezét.

Hopp Csillát eljegyezték Forrás: RTLKlub

L.L. Junior volt felesége, Hopp Csilla próbál boldog lenni azután, hogy átélte a legnagyobb tragédiát, ami megtörténhet egy szülővel: elveszítette kisfiát. A borzasztó veszteséget hosszú megpróbáltatás követte, de végül Csilla ellen nem emeltek vádat.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.