Hatalmas az öröm: Cseh Laci hamarosan édesapa lesz

Forrás: Facebook/Cseh Laci -
terhesség kisbaba Cseh László felesége Cseh László Cseh Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseh Laci és felesége már régen vágytak kisbabára, és úgy tűnik, álmuk végre valóra vált: Diát nagy pocakkal fotózták le.

Cseh Laci és felesége mindent megtettek, hogy kisbabájuk szülessen, ám hét éven át sikertelenül próbálkoztak. Laci azonban nagy bejelentést tett egy nyilvános eseményen márciusban, Ráckevén.

A Borsnak az egyik olvasó számolt be a történtekről:
"Sok új dolgot hallottunk Laciról, a magánéletéről és a pályafutásáról. Az est végén színpadra hívták Diánát is, aki persze sugárzott a boldogságtól. Elmesélték, hogy végre szülők lesznek, nyárra várják a kisbabájukat. A hölgyet virágcsokorral köszöntötték, lerítt róla, hogy éppen élete legboldogabb napjait éli. azt is elárulta Dia, hogy négy gyermeket akarnak."

Cseh Laci és felesége, Dia Forrás: Facebook/Cseh Laci

A lap megkereste az egykori úszót is, de babonából nem akart sok mindent elárulni.
"Való igaz, végre szülők leszünk. Júliusban kislányunk születik majd. Már a nevét is kiválasztottuk, azt azonban egyelőre nem szeretném elárulni."

Cseh Lászlóval nemrég készített interjút a Life.hu, akkor arról beszélt, hogy nagyon elengedte magát, és hamarosan visszatér a medencébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.