Pablo Escobar és családja Pablo Escobar és családja éhezett Pablo Escobar éhezés Pablo Escobar élete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben egykor őt tartották a világ egyik leggazdagabb emberének, Pablo Escobar a napi betevőt sem tudta előteremteni a családjának. Éheztek és nyomorúságos körülmények között éltek.

Pablo Escobar kolumbiai drogbáró fia, Juan lesz Hajdú Péter vendége a LifeTV vasárnap esti műsorában, a Frizbiben. A gengszter gyermeke megdöbbentő őszinteséggel mesél arról, hogy nyoma sem volt az életükben annak a csillogásnak, amiről mindenki beszél. Volt időszak, amikor szó szerint éheztek.

Pablo Escobar élete mégsem volt fényűző? Forrás: AFP/Raul Arboleda

"Amikor a Forbes magazin azt tette közzé, hogy apám az egyik leggazdagabb ember a világon, én meglátogattam őt és nem volt légkondi, csöpögött a tető, nem volt ennivaló. Egy rendkívül gazdag ember volt, aki nagyon szerény körülmények között élt"

– mesélte Juan, aki ma már új néven, Sebastián Marroquínként építészmérnökként dolgozik és könyveket ír.

"Édesapám, ez a hatalmas, gazdag ember egy héten keresztül ette a romlott levest. Ez lenne az a csillogó élet, amit a sorozatban bemutatnak?" – idézte a Bors Escobar fiát, aki több mindent is mesél majd a Frizbiben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.