Gábor Zsazsa özvegye autóbalesetet szenvedett - súlyos dolog derült ki a kórházban

gyász Frédéric von Anhalt Gábor Zsazsa jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt elvesztette az uralmat luxusjárműve felett, s végül egy járdán kötött ki. Azonnal kórházba szállították, ahol hamar kiderült, hogy marihuánát fogyasztott. 

Frédéric von Anhalt kórházba került, miután Los Angelesben elveszítette az uralmat Bentley-je felett. A férfit azonnal kórházba szállították, ahol kimutatták, hogy marihuánát fogyasztott. Gábor Zsazsa özvegye arra hivatkozott, hogy ez Kaliforniában legális, ami igaz is, viszont droghasználat után szigorúan tilos autóba ülni - írja a Ripost.

Autóbalesetet szenvedett Gábor Zsazsa özvegye - kiderült: kábítószer hatása alatt állt Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson

A német férfit nagyon megviselte Zsazsa halála, ekkor íratott fel magának orvosi marihuánát. A szabályokat azonban nem tartotta be, így bevonták a jogosítványát. Egy izom is elszakadt a bal karjában, de így is nagy szerencséje volt, hogy a baleset végül nem végződött tragédiával.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.