Ledöbbentek a rajongók Gáspár Bea legújabb fotója láttán: "Jól ki van kerázva kérem szépen" - Fotó

Facebook -
fotó fogyás rajongók Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea csak úgy sugárzik a fotóin, amit főként annak köszönhet, hogy életmódot váltott és megszabadult a súlyfeleslegétől. Sokkal fittebbnek, egészségesebbnek érzi magát, amit a rajongói is látnak rajta és rengeteg bókkal halmozzák el a kétgyermekes édesanyát. 

Gáspár Győző felesége, Bea már több mint egy éve átesett a gyomorszűkítő műtéten, ami után sokat fogyott, de mostanában csak úgy sugárzik. A rajongóknak is feltűnt, hogy úgy néz ki, mintha sokkal vékonyabb lenne.

Bea az egyik kommentelőnek válaszolva elmondta, hogy jelenleg 70 kilóra beállt a súlya, de a műtétet továbbra is a legjobb döntésének tartja, hiszen a súlyfeleslege mellett egészségügyi panaszainak is búcsút intett.

"Cukorbetegség, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alultermelés, ízületi gyulladás, vizesedés és alacsony vérnyomás. Ezeknek a kombója azt eredményezte, hogy nem tudtam fogyni, pedig sok mindent próbáltam. Most viszont a hormonháztartásom rendbejött, nem vizesedem, és már nem is fogyok. 70 kg vagyok és helyreállt minden rossz értékem: inzulin, pajzsmirigy"

- válaszolta.

Legújabb fotójától pedig egyenesen elállt a rajongói szava, nem győzték dicsérni a kiváló formában lévő asszonyt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.