Romantika a köbön: így ünnepelte 3. évfordulóját Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Forrás: Instagram/Palvin Barbi -
Palvin Barbara szerelem Dylan Sprouse évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi sokáig a szinglik táborát erősítette, egészen addig, amíg rá nem talált a nagy szerelem Dylan Sprouse személyében. 

Barbi és Dylan azóta is boldog kapcsolatban élnek, most pedig újabb mérföldkőhöz érkeztek: tegnap ünnepelték 3. évfordulójukat. Palvin Barbi Instagram-sztorijában mutatta meg a követőinek, milyen tartalmasan töltötték szerelmével a napot.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse 3 éve vannak együtt Forrás: Instagram/Palvin Barbi

A páros először egy állatkertben múlatta az időt, majd egy japán étteremben egy gyertyafényes vacsorán romantikáztak. A napot egy nagy bulival zárták: a Foo Fighters Madison Square Garden-ben adott koncertjén tombolták ki magukat. Palvin Barbi azt is megosztotta követőivel, hogy ez volt az eddigi legjobb napja és Dylan-nek pedig ezt írta: "Három év, bébi! Szeretlek!"

Palvin Barbinak nem lehet oka panaszra: karrierje csúcsán van, a legnagyobb divatcégek versengenek érte és magánéletében is boldogabb, mint valaha.

A fotókat a páros rajongói oldalán, itt nézheted meg.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.