Szabó Ádám koronavírusos: erős fájdalmat érez a hátában és a hasában

betegség Szabó Ádám koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal zenészt is utolérte a járvány, Szabó Ádám koronavírus-tesztje pozitív lett, és sajnos tünetei is vannak. A sztár a hátában és a hasában érez erős, égő fájdalmat.

Szabó Ádám is elkapta a Covidot, a fiatal sztár az Instagramon jelentette be, hogy pozitív lett a tesztje, és sajnos tünetei is vannak. Ádám azért is van elkeseredve, mert így le kell mondania pénteki online koncertjét.

„Pozitív, vagyis covidos vagyok/lettem. Nagyon szomorú vagyok, hiszen ma jelentettem volna be, hogy pénteken lesz egy online koncert, óriási öröm és boldogság, de ez a sz*r ezt is tönkre teszi... Jól vagyok, a hátamban és a hasamban érzek egy erős égő fájdalmat plusz köhögök egy keveset, de ennyi... „ – mesélte Ádám posztjában. Azt is hozzátette, úgy érzi, nem súlyosak a tünetei, de mindenkit arra kér, szurkoljanak azoknak, akik nem ilyen szerencsések, és kórházi ápolásra szorulnak a koronavírus miatt. Illetve arra figyelmeztet, nagyon vigyázzunk egymásra.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.