Csalók állítják: Rubint Réka sport nélkül, ennek a csodaszernek köszönheti tökéletes alakját

átverés Rubint Réka csalók képek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaéltek Rubint Réka nevével. A fitneszguru nevében, szexi, fehérneműs fotóival és hamis interjúval reklámoznak egy fogyasztószert.

Sajnos először történik ilyen, hogy egy közismert személy fotójával, nevével visszaélnek csalók.

Nemrég Rubint Réka lett szélhámosok áldozata, akik

a fitneszguru nevében árulnak egy fogyasztószert, teszik ezt egy hamis interjúval, amelyben arról olvasni, hogy a háromgyermekes édesanya nem a sportnak, hanem a terméknek köszönheti csodás alakját

- írja a Bors.

Csalók élnek vissza Rubint Réka nevével Forrás: Instagram/Rubint Réka

Az interjúban olyan hajmeresztő mondatok is megtalálhatók, hogy Réka nem szeret és nem is szokott sportolni.

"Soha nem aggódtam a súlyom miatt, de az utóbbi időben extra kilókat szedtem fel. Egy darabig úgy tűnt számomra, hogy az én koromban ez a kis túlsúly semmit nem jelent. De túl messzire ment a dolog.Ráadásul a sportolás számomra nehezen megy és az életkorral egyre kevésbé segít, a diétázás meg nem kivitelzhető a zsúfolt munkarendem miatt" - olvasható az inerjúban.

A csalók mindenfél módon próbálják hitelessé tenni a terméket. Azt állítják, hogy a fogyasztószer pusztán természetes összetevőket tartalmaz, Réka is kizárólag ezt fogyasztja.

Mint kiderült a fogyasztószert a panamai illetőségű BERNADATTE LTD. forgalmazza, amiről egy rövid kutatás után kiderül, hogy már több alkalommal került a hatóság, pontosabban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) látókörébe.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.