Benkő László fia: „Azt gondoltuk, túlvagyunk a nehezén”

Benkő Balázs gyász Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega billentyűsének fia elárulta, úgy tűnt, Benkő László már jól van, hiszen újra próbált, tornázni kezdett. Nem gondolták volna, hogy amikor befeküdt a kórházba a vizsgálatok miatt, többé már nem jön ki onnan.

Benkő Balázs szinte még ma sem tudja elhinni, hogy édesapja elment. Ugyanis az utóbbi időszak bizakodásra adott okot a családnak, azt gondolták, végre jól van az Omega zenésze.

„Még képtelen vagyok az elmúlt hetekről, hónapokról beszélni. Olykor jönnek elő bennem a képek, és megszólalni sem tudok. Apu valóban jobban volt, amikor elkísértem a próbára, hogy hosszú idő után újra hangszer mögé üljön, tele volt életkedvvel. Aztán amikor a fotós szeme láttára nekiállt tornázni, súlyzózni, szobabiciklizni, azt gondoltam, s azt gondoltuk valamennyien, hogy talán túl van a nehezén" – árulta el a Blikknek.

Benkő László fia szerint a zenész jobban volt az utóbbi időben. Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Amikor befeküdt a kórházba néhány vizsgálatra, biztosak voltak benne, hogy pár nap múlva kiengedik.

Mentünk hozzá mindennap, mert úgy gondoltuk, a jelenlétünk, a szeretetünk segít neki megharcolni az újabb és újabb betegséggel. Akkor is ott voltunk, amikor bekövetkezett a tragédia. Fogtuk apu kezét, amikor itt hagyott bennünket..."

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.