büntetőeljárás csecsemő hazugság újszülött Szolnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, a minap egy férfi egy újszülöttet vitt be a kórházba Szolnokon, ahol azt mondta, találta a csecsemőt. Utólag kiderült, hogy saját gyermekét vitte magával. A kislány édesanyja is megszólalt a megdöbbentő eset kapcsán. 

Szerda délelőtt egy szolnoki kórház biztonsági őre tett bejelentést arról, hogy egy férfi az intézménybe vitt csecsemőről azt állította, hogy találta. A rendőrök az adatgyűjtés során kétséget kizáróan megállapították, hogy a férfi a csecsemőt nem találta, hanem a saját gyermekét vitte be.

Megszólalt az édesanya, aki lemondott újszülött gyermekéről Forrás: Shutterstock

Mint kiderült, azért nem a valóságot közölte az apa, mert a kislányt nem kívánták megtartani és szülői mivoltukat ily módon szerették volna eltitkolni. Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt folytat büntetőeljárást.

A Bors felkereste az édesanyát, hogy megkérdezze, miért döntött úgy, hogy lemond újszülött kislányáról.

"Már reggel megkaptam a fejmosást, köszönöm"

- válaszolta röviden az asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.