Elton John vette szárnyai alá a kábszerfüggő Eminemet

Forrás: AFP/Hector Mata -
Elton John drogfüggés Eminem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő infók kerültek napvilágra Eminem múltjának sötétebb időszakából: a rapper nem csak magának és az orvosoknak köszönheti a gyógyulását, hanem Elton Johnnak is. 

Eminem kétszer is visszaesett a kábítószerfüggőség tengermély kútjába, hiába próbált minden erejével leszokni. Senki nem gondolta volna, hogy nem csak akaraterő kell ehhez, hanem az is, hogy őszintén féltsd az életed.

A rappernek azonban - szerencsére - sikerült annyira megijeszteni saját magát, hogy végleg megtisztuljon. Egy, az Access Hollywoodnak adott intejrúban beismerte, hogy 2007-ben egyszer annyira elszállt, hogy túladagolta a metadont, nagyjából 4 zacskó heroinnal egyenértékű mennyiséget vett be.

Forrás: AFP/Hector Mata

Azt is elárulta a The New York Times-nak, hogy korábban Vicodint és Valiumot is rendszeresen szedett. A The Sun jelentés eszerint napi 30 tablettát vett be. A sztár bevallotta, ha akkor akár egy órával is később került volna kórházba, már nem élne.

"A szerveim leálltak. A májam, a veséim, minden. Akkor kezdtem el először félni attól, hogy meghalok" - mesélte a rapper, aki ezt követően komoly elhatározásra jutott a leállás kapcsán. Az élet pedig támogatta ebben, és mellé állította Elton Johnt, aki a '80-as években kemény kokainfüggő volt, így pontosan tudta, min megy keresztül Eminem.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.