Détár Enikőt is utolérte a koronavírus, most árufeltöltőként dolgozik

Détár Enikő járvány árufeltöltő munka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő talán az ország egyik legismertebb színésznője, a koronavíríus-járvány miatt azonban egy kis időre szakmát váltott: árufeltöltőként dolgozik.

A színésznő huzamosabb ideje szabadúszó és nincs szerződése egyetlen színházzal sem, ami azt eredményezi, hogy állandó fizetése sincs. Enci azonban nem riadt vissza a két kezi munkától, így azonnal beleválogatt a civil melóba.

kezdte mesélni a HOT! Magazinnak.

Több munka is szóba jöhetett volna, beleértve a takarítást, betegápolást, ám egy ismerősön keresztül egy nagykerben árufeltöltőként helyezkedett el.

„Ki akartam próbálni, hogy bírom-e az árufeltöltést! Nekem ebben az a legnehezebb, hogy éjszakai bagoly vagyok, és itt hajnali 6-kor kell kelnem. Az bizony nehezemre esik! Egyébként minden megy simán, amikor az üzletben dolgozom. Rövid szünetek vannak, olyankor beszélgetek azokkal az emberekkel, akik szintén bevállalták ezt a munkakört; klassz munkatársaim vannak.

Nem mondok neveket, de találkoztam kollégákkal is: hangtechnikusokkal, színházi emberekkel.

Ez egy hatalmas nagyker, nyolcórás a munka. Fél nyolctól négyig vagyunk" - árulta el.

A színésznő nem mindennap dolgozik a nagykerben, megbeszélés alapján, amikor hívják és éppen rá ér, akkor elmegy. Ugyanis jöttek azóta kisebb munkái is, és persze tartaléka is volt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.