Stílusmustra a Sziget fesztiválról: ilyen szettekben buliztak a magyar sztárok

Sziget Fesztivál öltözék ruha stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a 2019-es Sziget fesztivál, minket pedig nemcsak a zenei felhozatal és a kulturális programok, hanem a sztárok stílusa is érdekelt. Körbenéztünk a magyar celebek között, hogy megmutassuk, idén milyen trendeket követtek kedvenceink. 
  • Iszak Eszter fesztiválozós stílusát évek óta figyelemmel kísérjük. Az idei Szigetre egy kicsit bohém, kicsit elegáns szettet választott, a csizma és a kalap pedig egy kis country-stílust is idézett. Imádtuk!
  • A virágminta minden nyáron jó választás, ezt vallja hazánk első divatbloggere, Festy is, aki egy trópusi virágmintás rompert viselt a fesztiválon.
  • Cinthya Dictator szinte minden nap kint volt a Szigeten, sajnos azonban nem posztolt mindegyik outfitjéről. Kifejezetten szerettük rajta ezt a batikolt hatású ruhát és felsőt, ráadásul a batikolt minta óriási trend volt az idei fesztiválszezonban.
  • Ha már a trendeknél tartunk, meg kell említeni a neonszíneket is, amit kimondottan sokan választottak a sztárok közül. A legbevállalósabb Nagy Niki blogger szettje volt, aki ráadásul a '90-es évek egyik nagy kedvencét, a biciklisnadrágot is bevállalta.
  • Kabát Péter párja, Róka Adrienn is hozott egy kis neonvibrálást. A farmersorthiz és a kötött pulcsihoz neonzöld sportcipőt húzott.
  • A youtuber Hédinke a neonnarancsra szavazott, imádtuk ezt az összeállítást: a cipő, a nadrág és a neon crop top szuper összhangban volt.
  • Kulcsár Edina többféle szettet is megmutatott a Sziget hete alatt. Kedvencünk ez a farmerruhás összeállítás volt, ami önmagában nem volt túl fesztiválos, de a frizurával és a neon manikűrrel igazán vagány lett.
  • Liptai Claudia a klasszikus stílusnál maradt. Egy piros maxiruhát választott, ami laza és nőies volt.
  • Kissé kilógott a sorból Kárpári Rebeka szettje, ő maradt inkább a fekete, teljesen letisztult stílusnál, és egy pántos rövid ruhát viselt. Kifejezetten tetszett viszont, hogy vagány bakanccsal kombinálta, így volt egy kis kontraszt a szerelésében. Barátnője, Nagy Kata csipkeruháját is imádtuk!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.