Kat, a túlsúlyos fitneszedző megmutatta meztelen testét

Forrás: BBC3 -
kövér terhesség edző fitnesz túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC3 új sorozatában mutatta meg meztelen testét a túlsúlyos fitneszedző, a 34 éves Kat. Elmesélte történetét és azt, hogy sokan meglepődnek, amikor megtudják, hogy ő az edző. 

A 34 éves Kat fitneszedzőként dolgozik. Ebben még nem lenne semmi különös, abban azonban már igen, hogy Kat túlsúlyos. Azt mondja: amikor a tanítványok belépnek a terembe, keresik a szemükkel az edzőt, elképzelhetetlennek tartják, hogy ő lehet az.

Kat súlya ellenére aktív életet él Forrás: BBC3

Az Independent cikke szerint a BBC3 új sorozata, a The Naked Truth: Obesity (A meztelen igazság: túlsúly) olyan embereket mutat be, akik vállalják túlsúlyukat. Kat 16 évesen esett teherbe, gyermeke apja azonban elhagyta őt, az evésben keresett menedéket. Egészségtelen kapcsolata lett az étellel, 6 hét alatt a 12-es ruhaméretet 28-asra cserélte.

"A testem drasztikusan megváltozott, nem ismertem fel azt, akit a tükörben láttam" - mondta a műsorban Kat. Azt is elárulta: sokan nem hiszik el, hogy ekkora méretekkel élhet aktív életet, pedig igen.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.