gyermekvállalás házasság Darai Andrea Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi és Darai Andrea, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Manker 5 év együttlét után kötötték össze az életüket. A műsorvezető most elárulta, milyen érzés házasnak lenni, és azt is, mitől tart a leendő gyermekével kapcsolatban.

Öt év után Kasza Tibi és Manker Amerikában, teljesen titokban kötötték össze az életüket. Jó pár hónapja férjként és feleségként telnek a napjaik, Kasza Tibi pedig mindenkivel megosztotta, hogyan ízlik neki a házasélet.

Kasza Tibi szereti a házasságot "Forrás: Instagram/darai_andrea "

Én örök kölyökként remegtem ettől,

"A köztünk lévő szövetségen ez nem változtatott. Nekem mindenem a Manóé, és mindenünk közös, de mégis érdekes. Egy új színt ad a dolognak, hogy azt mondjuk, hogy a feleségem. És hogy úgy beszélünk a gyermekvállalásról, hogy tényleg ennek csak a természet állhat az útjába, vagy nem"

leszögezte, rajta vannak a babaprojekten.

Nemrég bele is kóstolhattak abba, hogy milyen lenne egy kisbabával, hiszen Mankernek nemrég született egy keresztlánya. „Én imádom a gyereket, biztos, hogy jó apuka leszek, az tény, hogy vélhetően el fogom kényeztetni a gyermekemet" – mondta Tibi, majd bevallotta, attól tart egy kicsit, hogy kislánya születik.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.